Αναχώρησε για Καρπενήσι για το κυρίως …πιάτο της προετοιμασίας

Με όνειρα και φιλοδοξίες για μια πορεία καλύτερη της περυσινής στη Σούπερ Λιγκ, αναχώρησε η αποστολή του Πλατανιά για Καρπενήσι, όπου θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το fcplatanias.gr (φώτο athlitiko.gr):

Με 25 ποδοσφαιριστές στην αποστολή αναχώρησε απόψε -ακτοπλοϊκώς με το πλοίο «Έλυρος» της ΑΝΕΚ LINES- η ομάδα του Πλατανιά Χανίων, με τελικό προορισμό το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το δευτέρο στάδιο της προετοιμασίας της έως τις 26 Ιουλίου. Είχε προηγηθεί, νωρίς το πρωί, προπόνηση στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, η οποία διεξήχθη ομαλά.

Ειδικότερα, στην αποστολή της Χανιώτικης ομάδας συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα Χουάν, Γιακουμάκης Εμμ. Γιώργος, Γιακουμάκης Ν. Γιώργος, Γιωργαλλίδης Αντώνης, Γουνδουλάκης Φανούρης, Δημήτρης Αλκης, Ζάλουντοκ Βιτάλι, Ζουμπουλάκης Αγγελος, Θέρα Νταβίντ, Ιντζίδης Χρήστος, Κοκκαλάς Αντώνης, Μαρτσάκης Στέφανος, Μοράλ Τόνι, Μπέλιτς Νίκολα, Ναζλίδης Θωμάς, Ντεντάκης Αντώνης, Περιστερίδης Κώστας, Ραφαέλ Εμίντιο, Στόλερ Φαμπιάν, Σουκιάς Ραφαήλ (τελεί υπό δοκιμή), Τέτε Αζίζ, Τόρες Νταβίντ, Τσικουδάκης Θόδωρος, Τσοντάκης Νικηφόρος, Φερνάντες Βάσκο.

Στην αποστολή συμμετέχουν ακόμη το τεχνικό επιτελείο: κ. Ουζουνίδης Μαρίνος, κ. Ουσταμπασίδης, Νίκος, κ. Βλάχος Γιάννης, κ. Μουντάκης Γιώργος, κ. Μπέκας Βαγγέλης, ο γιατρός της ομάδας κ.  Σφυράκης Γιάννης, οι φυσικοθεραπευτές κ. Παριωτάκης Παναγιώτης και κα Κοκολογιάννη Κατερίνα, οι φροντιστές κ. Τρούλης Γιάννης και κ. Κατσιγιαννάκης Νίκος και ο οδηγός του λεωφορείου της ομάδας κ. Λυγεράκης Στέλιος.

Την αποστολή συνοδεύουν ο τεχνικός διευθυντής της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων κ. Μαλτέζος Λάμπρος και ο γενικός διευθυντής της Π.Α.Ε. κ. Ξηνταβελόνης Θεοφάνης.

Στο λιμάνι της Σούδας βρέθηκαν, ακόμη, απόψε, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Στέλιος Βαρουξάκης, ο β” αντιπρόεδρος κ. Αντώνης Κοκολοδημητράκης, ο υπεύθυνος Τύπου κ. Γιώργος Γεωργακάκης και συνεργάτες της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, οι οποίοι αποχαιρέτησαν την αποστολή. Παράλληλα, ο κ. Βαρουξάκης προσέφερε στον καπετάνιο του πλοίου μία ερυθρόλευκη φανέλα της ομάδας, υπογεγραμμένη από το τεχνικό επιτελείο και όλους τους ποδοσφαιριστές, στο πίσω μέρος της οποίας αναγραφόταν το όνομα του πλοίου «Έλυρος».

Ο βοηθός προπονητή κ. Νίκος Ουσταμπασίδης, σε δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης, επεσήμανε ότι «δημιουργούμε μια νέα ομάδα. Το ρόστερ έχει αλλάξει κατά πολύ. Στόχος μας είναι η ομάδα να πετύχει ό,τι καλύτερο. Στο Καρπενήσι πάμε για να μπουν οι βάσεις για τη νέα χρονιά. Θα υπάρχουν και παιχνίδια. Σκοπός των παιχνιδιών αυτών είναι να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά».

Αναφερόμενος στις τρεις πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας, ο κ. Ουσταμπασίδης σημείωσε ότι «όλα τα παιδιά δουλεύουν με ζήλο. Ολα λειτουργούν καλά. Υπάρχει η συμπαράσταση από τη Διοίκηση. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν κάποιες ελλείψεις στο ρόστερ. Θα συμπληρωθούν κι αυτές, ώστε να φανούμε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Υπενθυμίζεται ότι η αναχώρηση με το πλοίο της ΑΝΕΚ LINES αποφασίστηκε από τη Διοίκηση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, με την απόλυτα σύμφωνη γνώμη του προπονητή κ. Μαρίνου Ουζουνίδη, με αποκλειστικό στόχο η Χανιώτικη ομάδα να τιμήσει τη μεγάλη ακτοπλοϊκή εταιρεία του τόπου μας, η οποία διαχρονικά στηρίζει έμπρακτα και ουσιαστικά τον Πλατανιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook