“Άρεσε” ο Πλατανιάς στο πρώτο φιλικό της χρονιάς

Παρά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννενα με 2-1, ικανοποιητική ήταν η εικόνα του Πλατανιά στο πρώτο φιλικό της νέας χρονιάς.

Στο πρώτο φιλικό της νέας χρονιάς, ο Πλατανιάς ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννενα στο αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του εκτός από το Ναζλίδη που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα προηγήθηκε με την κεφαλιά του Μιχαήλ ενώ ο Πλατανιάς ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο με πλασέ του Γιακουμάκη μετά το γύρισμα του Φανούρη Γουνδουλάκη. Οι Ηπειρώτες πήραν τη νίκη με την κεφαλιά του Αυγενικού στο 90ο λεπτό.

Οι δύο τους ήταν και από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά ενώ ξεχώρισε ακόμα ο επιθετικός Τόρες.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε τον Πλατανιά με σύστημα 4-2-3-1 που φαίνεται πως θα είναι αυτή η διάταξη με την οποία θα πορευτούν οι Χανιώτες. 

Ο Πλατανιάς ξεκίνησε με τον Περιστερίδη κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Ζουμπουλάκης – αριστερό ο Ράφαελ με τους Δημήτρη – Ιντζίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή, τον ρόλο των αμυντικών μέσων είχαν οι Τετέ, Στόλερ με τον Γουνδουλάκη να παίζει από μπροστά τους και τους Μπέλιτς, Μαρτσάκη στα άκρα ενώ ο Τόρες αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook