Όλα καλά με Ναζλίδη! Προπονήθηκε ο Φάισα

Η αγωνία των ανθρώπων του Πλατανιά είχε χτυπήσει… κόκκινο, ωστόσο οι εξετάσεις του επιθετικού της ομάδας Θωμά ΝΑζλίδη αποδείχτηκαν καθαρές και σε καμία περίπτωση δεν εγκυμονούν κινδύνους.

Ο 26χρονος επιθετικός πήγε, μαζί με τον γιατρό του Πλατανιά, Γιάννη Σφυράκη για εξετάσεις στην Αθήνα, οι οποίες φανέρωσαν ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και ότι απλώς στο σημείο του τραύματός του, μαζεύεται υγρό που δημιουργεί τον πόνο στα δάχτυλα του ποδιού του.

Ο Ναζλίδης απλώς θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή μέχρι και την Παρασκευή (26/7) και εν συνεχεία, από Δευτέρα (29/7) θα αρχίσει σιγά σιγά να μπαίνει σε ρυθμούς προπονήσεων. Όπερ και σημαίνει ότι, εάν και εφόσον δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, ο Ναζλίδης θα συμμετάσχει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας και φυσικά υπολογίζεται για την πρεμιέρα με τη Βέροια.

Στο μεταξύ, από την Κυριακή (21/7) βρίσκεται στο Καρπενήσι ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, Βάσκο Φάισα, ο οποίος τη Δευτέρα (22/7) το πρωί, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα ομάδα του. Ουσιαστικά, για τον Φάισα απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις, ώστε να γίνει ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, ενώ με την απόκτησή του “κλείνει” το θέμα στο κέντρο άμυνας της χανιώτικης ομάδας.

Ο Πλατανιάς που τη Δευτέρα το απόγευμα (18.00) δίνει ανεπίσημο φιλικό με τον Λεβαδειακό το οποίο θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Οι δύο ομάδες θα παίξουν εκ νέου, σε επίσημο παιχνίδι αυτή τη φορά, την προσεχή Πέμπτη (25/7) το απόγευμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook