Παίρνει Χατζηησαΐα- Έτοιμος ο Ναζλίδης

Παίκτης του Πλατανιά θα πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Χατζηησαΐας που δοκιμάστηκε στο Καρπενήσι, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Προπονείται κανονικά ο Ναζλίδης.

Ο 21 ετών κεντρικός αμυντικός που έπαιξε πέρυσι και ως αντίπαλος του Α.Ο.Χανιά με τη φανέλα της Γλυφάδας, άφησε καλές εντυπώσεις και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Χατζηησαΐας μαζί με τον Σούκια θα αποτελέσουν σίγουρα, τα νέα συμβόλαια της ομάδας του Πλατανιά, αφού πρόκειται για δύο ανερχόμενους ποδοσφαιριστές.

Από κει και πέρα, τα άλλα μεταγραφικά θέματα παραμένουν στάσιμα, αφού ο Πλατανιάς εξετάζει ενδελεχώς κάθε περίπτωση για ενίσχυση της επίθεσής του. Σίγουρα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο δανεισμού παίκτη από τον ΠΑΟΚ, ενώ πάντοτε υπάρχει στα υπόψιν και η ξένη αγορά.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Θωμάς Ναζλίδης μπήκε από τη Δευτέρα σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων αφού πλέον δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Ο Πλατανιάς που την Τετάρτη το απόγευμα στις 6 δίνει το πρώτο φιλικό επί κρητικού εδάφους, με αντίπαλο τον Κισσαμικό στο γήπεδο του Μάλεμε.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook