Κοιτάζει Ολυμπιακό… Φήμες για Ολαϊτάν

Ο Πλατανιάς στρέφει το βλέμμα προς Ολυμπιακό για να συμπληρώσει το ρόστερ του, σε θέσεις που “πονάει”, ωστόσο τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πλατανιάς εξετάζει τρεις περιπτώσεις από Ολυμπιακό, σε περίπτωση φυσικά που οι Πειραιώτες δώσουν τους παίκτες αυτούς δανεικούς.

Το μεγάλο όνομα είναι ο 20χρονος Νιγηριανός επιθετικός, πρώην της Βέροιας, Μάικλ Ολαϊτάν, που είναι αντικειμενικά και η πιο δύσκολη περίπτωση, λόγω του υψηλού συμβολαίου του.

Η δεύτερη περίπτωση και πιο προσιτή σε επίπεδο συμβολαίου είναι ο Μπάμπης Λυκογιάννης. Για τον 19χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό της Εθνικής Νέων έχουμε ξαναναφερθεί και σε άλλο ρεπορτάζ.

Η τρίτη περίπτωση είναι ο Μανώλης Σιώπης, διεθνής και αυτός με την Κ-19 που αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει κλείσει στη χανιώτικη ομάδα.

Και για τις τρεις περιπτώσεις ισχύει ότι η περίπτωσή τους θα εξεταστεί από Πλατανιά και Ολυμπιακό (για δανεισμό τους), μόνο αν ο Μίτσελ δώσει το “ΟΚ” ότι, προς το παρόν δεν τους υπολογίζει στο ρόστερ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook