Ουζουνίδης: “Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και σε αυτή την ομάδα”

Την πίστη του στις δυνατότητες του Πλατανιά εξέφρασε με δηλώσεις του μετά το φιλικό με τον Εργοτέλη, ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης.

Το περασμένο Σάββατο η εικόνα του Πλατανιά κόντρα στον Εργοτέλη στο Παγκρήτοιο δεν ήταν καλή, κάτι που προβλημάτισε τον τεχνικό της ομάδας Μαρίνο Ουζουνίδη.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει για το χθεσινό ματς στα Περβόλια ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον προπονητή της Χανιώτικης ομάδας να δηλώνει ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

  • Τα όσα είπε μετά το ματς ο προπονητής του Πλατανιά:

«Περιμένω σίγουρα καλύτερη την ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ξέραμε το προηγούμενο Σάββατο ότι δεν θα ήμαστε τόσο καλοί. Σήμερα περιμέναμε να ήμασταν λίγο πιο καλοί, όπως και φάνηκε. Ο στόχος μας είναι το επόμενο Σάββατο να παρουσιαστούμε σε ακόμα καλύτερη κατάσταση. Την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε σε κάποια παιδιά την ευκαιρία να παίξουν 90 λεπτά και σήμερα δώσαμε σε κάποιους άλλους έτσι ώστε σιγά-σιγά όσοι είναι πιο έτοιμοι από τους άλλους να βρίσκονται σε καλή κατάσταση το επόμενο Σάββατο που ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Είπα ότι έχουμε ποιότητα σαν ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες. Αυτό που πρέπει, είναι να επιδειχθεί υπομονή απ’ όλους μας γι’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Είναι πολλοί καινούργιοι παίκτες και θέλουν χρόνο για να βρεθούν. Ακόμα μην ξεχνάμε ότι ήταν το πρώτο τους παιχνίδι που έπαιξαν σ’ αυτό το γήπεδο και πρέπει να μάθουν τα πατήματά τους, τα κοντρόλ, τις πάσες τους, πώς “φεύγει” η μπάλα, τις διαστάσεις του γηπέδου.

Είναι φυσιολογικό να έχουν γίνει λάθη όμως έχουμε μία εβδομάδα να τα περιορίσουμε και σιγά-σιγά, με την πάροδο του χρόνου, να βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο τόσο στην αμυντική λειτουργία όσο και στην επιθετική. Αμυντικά είπα ότι είναι πιο καλό και πιο εύκολο να βελτιωθούμε, αλλά επιθετικά, τις κινήσεις, χρειάζεται λίγο περισσότερος χρόνος να “βρεθούν” τα παιδιά και να παρουσιάσουμε καλύτερο θέαμα. Σε γενικές γραμμές όμως αυτό που ήθελα να δω, είμαι ικανοποιημένος και περιμένω από την ομάδα το επόμενο Σάββατο να δείξει καλύτερο πρόσωπο».
Για το αν η 11άδα θα είναι η ίδια που θα παρουσιαστεί στον αγώνα με τη Βέροια:

«Θα το δούμε αυτό. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι 13-14 παιδιά είναι πιο έτοιμα από τα υπόλοιπα. Έχουν περισσότερη εμπειρία. Γιατί, ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι πάντοτε τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι περίεργα.

Θα προτιμούσα σίγουρα να υπάρχουν πολλά περισσότερα παιδιά, τα οποία ήταν στην περσινή ομάδα και να είχαν περισσότερη συνοχή, όμως με τη τιμωρία του Τετέ που υπάρχει αλλά και τον τραυματισμό του Τόρες, έχουμε διαφοροποιήσει την ομάδα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Όμως, επειδή στη διάρκεια της χρονιάς θα παρουσιαστούν προβλήματα, πρέπει να προσαρμοστούμε για να τα αντιμετωπίσουμε.

Είπα ότι πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και σε αυτή την ομάδα. Αν έχουμε υπομονή και εμπιστοσύνη, όλοι μας, σε αυτά τα παιδιά θεωρώ ότι θα κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα».
Για το αν θα γίνει μία ακόμα μεταγραφή μετά τους Σιώπη και Πόποβιτς:

«Οι δύο που θέλαμε ήταν αυτές οι μεταγραφές. Τώρα, για την τρίτη θα δούμε με τη διοίκηση. Θα μιλήσουμε και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε αν βρούμε κάτι καλό, να βοηθήσει την ομάδα. Θα είναι για την επίθεση, αλλά δεν είναι ακόμα τίποτε σίγουρο. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι στα υπόψη μας. Περιμένουμε να δούμε τι θα βγει. Αν δεν βρεθεί κάτι που να είναι καλύτερο απ’ αυτό που έχουμε, δεν υπάρχει λόγος να φέρουμε για να φέρουμε. Ή τουλάχιστον, αν όχι καλύτερο, να μπορεί να μας βοηθήσει. Να είναι ισάξιος»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook