Σε αναμονή του μεταγραφικού… κύματος

Ηρεμία πριν από την πιθανή… μεταγραφική καταιγίδα επικρατεί στον Πλατανιά από τον οποίο δεν διαρρέεται απολύτως τίποτα σε ότι αφορά τους παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τη δεδομένη στιγμή δεν έχει γίνει τίποτε γνωστό, αφού ο Γιάννης Χριστόπουλος, οι συνεργάτες του και η διοίκηση της ομάδας λειτουργούν και διαχειρίζονται με πάσα μυστικότητα τα μεταγραφικά ζητήματα. Με δεδομένο πάντως ότι η προετοιμασία του Πλατανιά ξεκινά στις 30 Ιουνίου γίνεται σαφές ότι οι πρώτες 4-5 μεταγραφές θα έχουν γίνει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.

Τελευταίο όνομα που βγήκε στη δημοσιότητα, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται είναι εκείνο του Σωκράτη Διούδη, τερματοφύλακα του Άρη. Ο Διούδης είναι μια πολύ καλή επιλογή καθώς είναι νέος, εξελίξιμος και με εμπιρία Σούπερ Λιγκ από την περυσινή παρουσία του στον Άρη. Ο Πλατανιάς ψάχνει να καλύψει το κενό του Γεωργαλλίδη και ο Διούδης θα μπορούσε να αποτελέσει μια λύση.

Η χανιώτικη ομάδα ακούγεται ότι θέλει να εντάξει στο δυναμικό της και τον Πελέ που πέρυσι αγωνίστηκε για κάποιους μήνες, με επιτυχία στον Εργοτέλη και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πλατανιάς θέλει τον παίκτη είτε ως δανεικό, είτε για να τον αγοράσει από τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα, ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα των Χανίων θέλει να πάρει από τον Ολυμπιακό τα δικαιώματα του Αλεξάνταρ Κατάι που πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στον Πλατανιά.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook