Σε αναμονή μεταγραφών… διοικητικές εξελίξεις (;)

Σε αναμονή των μεταγραφικών εξελίξεων, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι επίκεινται στο εγγύς μέλλον, αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο και σε ότι αφορά τον Πλατανιά.

Ούτε το μέγεθος των αλλαγών, ούτε τα πρόσωπα που θα αλλάξουν αναφέρονται σε δημοσίευμα, ωστόσο σημειώνεται ότι θα προκαλέσουν τεράστια αίσθηση. Αυτή η φήμη περί αλλαγών στα διοικητικά της ομάδας του Πλατανιά έρχεται πιθανότατα ως συνέχεια της ενδεχόμενης αποχώρησης του Στέλιου Βαρουξάκη, όχι από την ΠΑΕ αλλά από την προεδρία της.

Αυτές οι φήμες, στις οποίες πιθανότατα υπάρχει ρεαλιστική βάση αναδύονται και έρχονται σε παράλληλη σχέση με τα μεταγραφικά ζητήματα τα οποία τη δεδομένη στιγμή δεν παρουσιάζουν καμία απολύτως εξέλιξη ή για να ακριβολογούμε, δεν υπάρχει για αυτά καμία απολύτως ενημέρωση. Από πλευράς Πλατανιά συνεχίζει να τηρείται σιγή ιχθύος χωρίς να αφήνεται να διαρρεύσει το οτιδήποτε. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Χριστόπουλος κοιτάζει και την ουκρανική αγορά την οποία γνωρίζει αρκετά καλά αφού πέρυσι ήταν προπονητής στην Ταβρίγια, χωρίς ωστόσο να συγκεκριμενοποιούνται πρόσωπα και καταστάσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook