Ανακοινώθηκε ο Νέπλιακ! Θέλει (;) τρεις από Άρη

Παίκτης του Πλατανιά είναι και επίσημα ο Ευγκέν Νέπλιακ που ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ την Παρασκευή (4/7). Θέλει τρεις από Άρη. Την Κυριακή (6/7) τα διοικητικά.

Ο Ευγκένι Νέπλιακ είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποκτά ο Πλατανιάς. Ο αριστερός μπακ χαφ θεωρείται «λαυράκι» αφού οι πληροφορίες μιλούν για πολύ καλό ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε σε πολύ καλή τιμή.

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή Γεβγέν (Ζένια) Νέπλιακ (Yevhen Neplyakh).

Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πλατανιά Χανίων.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 11/5/1992 – 1,84 μ. ύψος, 74 κιλά) είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αριστερό μπακ.

Ο Νέπλιακ ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της ουκρανικής Ντνίπρο, ενώ από το 2012 αγωνιζόταν στη Σεβαστούπολη.

Παράλληλα, έχει αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες Κ18 και Κ21 της Ουκρανίας.

Στον Πλατανιά Χανίων θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 17.

Στη φωτογραφία, ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων Στέλιο Βαρουξάκη και τον β’ αντιπρόεδρο Αντώνη Κοκολοδημητράκη, στα γραφεία της Π.Α.Ε, στον Πλατανιά.

Από κει και πέρα, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Πλατανιάς ενδιαφέρεται για τρεις ποδοσφαιριστές που πέρυσι φόρεσαν τη φανέλα του Άρη. Πρόκειται για τους Κύργια, Γιαννίτση που αγωνίζονται ως κεντρικοί αμυντικοί, αλλά και τον επιθετικό Μανιά. Και οι τρεις είναι νεαρής ηλικίας, γεγονός που ταιριάζει με το προφίλ του νέου Πλατανιά, ωστόσο δεν θεωρείται δεδομένο πως θα αποκτηθεί κάποιος από αυτούς ή ακόμα περισσότερο, και οι τρεις.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι έχουν κατατεθεί αρκετές προτάσεις σε μάνατζερ ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν και πλέον, αναμένονται οι απαντήσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (6/7) στις 6,30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας και ο αγιασμός. Τόπος του ραντεβού το γήπεδο του Μάλεμε.

 

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι ανακοινώσεις για τις διοικητικές αλλαγές στον Πλατανιά, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που θα παραχωρηθεί στα γραφεί της ΠΑΕ την προσεχή Κυριακή (6/7). Πρόκειται για τις διοικητικές αλλαγές που εδώ και καιρό έχουν δει το φως της δημοσιότητα και προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μανώλης Μαθιουλάκης στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου προπονητή Γιάννη Χριστόπουλου.

Αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα ο Στέλιος Βαρουξάκης θα αποχωρήσει από την προεδρία της ομάδας, μένοντας μέτοχος σε αυτήν. Από κει και πέρα το ποιος θα αναλάβει την προεδρία θα διαπιστωθεί στις ανακοινώσεις που θα προκύψουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook