Στη Λιβαδειά για να “κλειδώσει” την πρόκριση

Στην νίκη που θα του εξασφαλίσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στοχεύει ο Πλατανιάς, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό εκτός έδρας (Τετάρτη, 15:00).

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου πηγαίνει στη Λιβαδειά με την ψυχολογία στο φουλ και με την πεποίθηση ότι μπορεί να αποσπάσει αν όχι την νίκη, τουλάχιστον ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η αποστολή του Πλατανιά, μετά το ματς με την Κέρκυρα, διανυκτέρευσε τις δύο τελευταίες ημέρες στην Αθήνα και την Τετάρτη (29/10) το πρωί θα μεταβεί οδικώς στη Λιβαδειά.

Στην Αθήνα, εκτός από τη δεκαεννιαμελή αποστολή του αγώνα με την Κέρκυρα, βρίσκονται από χθες το βράδυ και οι Γουνδουλάκης, Ζουμπουλάκης, Κοκκαλάς, Μιλούνοβιτς, Νέπλιακ, Περιστερίδης, Σέχου, Τσοντάκης.

Στο μεταξύ, οι Ζαραδούκας, Κουλιμπαλί δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, διάστρεμμα ποδοκνημικής πρώτου βαθμού είναι η ιατρική διάγνωση για τον Τέτε, ενώ, τραυματίες είναι -ως γνωστόν- οι Νέπλιακ, Σέχου. Επίσης ξακολουθούν να ταλαιπωρούνται οι Γουνδουλάκης (διάταση δικεφάλου) και Μιλούνοβιτς (φλεγμονή μαλακών μορίων).
Εξάρθρημα δαχτύλου υπέστη και ο Περιστερίδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook