Δύο σπουδαία ονόματα έχουν προταθεί στον Πλατανιά

Τέθηκαν υπόψη δύο σπουδαία ονόματα από την ευρωπαϊκή αγορά. Του διεθνή Νιγηριανού επιθετικού Βίκτορ και του Σλοβένου Γκόραν Ζβιγιάνοβιτς.

Δύο σπουδαία ονόματα έχουν προταθεί στον Πλατανιά αλλά οι περιπτώσεις τους για πολλούς και διάφορους λόγους δεν θα προχωρήσουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Χανιώτικα Νέα” στον Πλατανιά τέθηκαν υπόψη δύο σπουδαία ονόματα από την ευρωπαϊκή αγορά. Το ένα είναι αυτό του 28χρονου διεθνή Νιγηριανού επιθετικού Βίκτορ Ομπίνα, που αγωνίζεται στην Κιέβο στην Ιταλία με πέρασμα μεταξύ άλλων και από την Ιντερ αλλά και του 29χρονου Σλοβένου Γκόραν Ζβιγιάνοβιτς που αγωνίζεται στην Κροατία με τη Ριέκα.

Πάνω απ’ όλα είναι δύο πολύ ακριβές περιπτώσεις, με το κασέ τους να φτάνει τις 150 χιλιάδες ευρώ για τον καθένα, ενώ ειδικότερα ο Ομπίνα προέρχεται από τραυματισμό, παίζοντας άλλωστε την περασμένη σεζόν στο Καμπιονάτο σε μόλις 10 παιχνίδια και σκοράροντας δύο γκολ.

Οι δύο αυτές περιπτώσεις δεν θα προχωρήσουν και ο Πλατανιάς αναζητά κάτι άλλο, πολύ πιο… προσιτό οικονομικά, έτσι ώστε να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις. 

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook