Παράσχος: «Μονόδρομος η νίκη με Ατρόμητο»

Για τον Πλατανιά δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο.

Το Σάββαττο (17/12, 17:15), ο Πλατανάς υποδέχεται τον Ατρόμητο στα Περιβόλια, για τη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σε ένα ματς όπου η ομάδα των Χανίων δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει οπωσδήποτε, αν και στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να το λες αυτό, γεμίζεις άγχος τα παιδιά, αλλά για εμάς είναι μονόδρομος η νίκη, απέναντι σε μια ομάδα (σ.σ. Ατρόμητος), την οποία βλέπεται ότι τα αποτελέσματά της στα τελευταία παιχνίδια, από τότε που ανέλαβε ο κ. Κορακάκης, είναι πάρα πολύ καλά.

Είναι έμπειρη ομάδα, έχει πάρα πολλές λύσεις και ειδικότερα στον μεσοεπιθετικό τομέα είναι πάρα πολύ δυνατή. Από εκεί και πέρα, επειδή τους ξέρουμε και επειδή μας ξέρουν κι αυτοί καλά, θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να κάνουμε και καλές γιορτές, αλλά να μπορέσουμε να ανακάμψουμε και από εκεί και πέρα αυτή η ομάδα δε σας κρύβω πως αν κάνει μία νίκη, από εκεί και πέρα, θα πάρει μπρος.

Το κυριότερο είναι αν μπορέσουμε να ενισχυθούμε τον Ιανουάριο με μία μεταγραφή, ειδικότερα αυτό που ψάχνουμε, ας πούμε έναν επιθετικό, από εκεί και πέρα είμαι αισιόδοξος ότι αυτή η ομάδα θα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος», τόνισε αρχικά.

Για τα σημεία που θα κριθεί το ματς: «Καταρχήν ο Ατρόμητος παίζει πάρα πολύ συντηρητικά. Θέλει να εξασφαλίσει το μηδέν στην άμυνά του και επειδή διαθέτει γρήγορους και ταλαντούχους επιθετικούς και ειδικότερα τα μικρά παιδιά που έρχονται από πίσω, όπως ο Λημνιός, ο Αργεντίνος (σ.σ Μάρτιν Τόνσο) που πήραν το δεκάρι, είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Το καλό για εμάς είναι ότι λείπει ο Λε Ταλέκ, ο οποίος γι’αυτούς είναι μία πολύ μεγάλη λύση, αλλά από εκεί και πέρα διαθέτουν μια πολύ δυνατή μεσοεπιθετική γραμμή και εκεί που πρέπει να προσέξουμε είναι αυτό. Από εκεί και πέρα, σίγουρα υπάρχουν κάποιες αδυναμίες στην αμυντική τους συμπεριφορά», υπογράμμισε στη συνέχεια.

Για το αν θα είναι παιχνίδι υπομονής και για το ότι υπάρχει ανυπομονοσία από τον κόσμο: «Υπομονή πρέπει να κάνει ο κόσμος. Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς μπορεί να έμεινε πίσω στις νίκες, αλλά δεν έγινε και Μπαρτσελόνα από τη μία μέρα στην άλλη. Θέλει υπομονή, θέλει βοήθεια και τουλάχιστον τα συμπεράσματά τους να τα βγάλουν στο τέλος», είπε κλείνοντας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook