Παράσχος: “H νίκη θα μας αλλάξει την ψυχολογία”

Ο τεχνικός του Πλατανιά αναφέρθηκε στην σημασία της νίκης επί του Παναθηναϊκού (1-0) ενώ τόνισε οτι με νέα νίκη στο ματς με την Λάρισα που ακολουθεί η ομάδα θα πάει χωρίς άγχος στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πλατανιάς στο πρώτο της ματς για το 2017, με 1-0 επί του Παναθηναϊκού, για την εξ” αναβολής 1η αγωνιστική της Super League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Παράσχος, τόνισε:

“Πιστεύω ότι δείξαμε πειθαρχία και δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο. Ελέγχαμε το ματς σε όλο το διάστημα. Σε όλες τις… μονομαχίες πηγαίναμε πρώτοι. Θα αλλάξει σίγουρα αυτή η νίκη την ψυχολογία μας για την δουλειά που κάνουμε και τους κόπους μας και παρά τα προβλήματα που είχαμε. Είχαμε προβλήματα και πριν και στην διάρκεια του αγώνα. Όσα παιδιά αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τώρα έχουμε την ΑΕΛ και είναι και αυτό το ματς κομβικό. Θα το δούμε και αυτό. Με μία νίκη μπορούμε να αλλάξουμε τους στόχους μας και να παίξουμε με λιγότερο άγχος και πίεση στην συνέχεια. Αλλάξαμε πολλές φορές σχηματισμό. Ξεκινήσαμε με 3 στόπερ και ξέραμε πως ο Μπεργκ ήθελε προσοχή για να κρατήσουμε το μηδέν. Μετά θέλαμε να βρούμε πρώτοι το γκολ. Ότι και εάν κάναμε μας βγήκε. Κερδίσαμε και τώρα όλα είναι ωραία”.

Για τις μεταγραφές είπε: “Θέλουμε έναν ακραίο επιθετικό. Ψάχνουμε έναν εξτρέμ. Μας έχουν προτείνει παίκτες με λίγα λεπτά συμμετοχής και εμείς θέλουμε έτοιμο παίκτη. Και αυτό γιατί έχουμε συνεχόμενα ματς”.

Για τους τραυματίες: “Φταίει η προπόνηση στο πλαστικό χορτάρι. Ο Καρυπίδης είναι οριακά για τον Ολυμπιακό. Κάνουμε αγώνα δρόμου για τον Γκνιάτιτς. Ο Φανούρης είναι καλά αλλά θα λείπει ο Στανισάβλιεβιτς. Το παράδοξο είναι πως προστατεύουμε εμείς τα γήπεδά μας αλλά μετά μας τα χαλάνε οι άλλες ομάδες που πάνε εκεί και έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση όπως θέλουμε”.

Stoiximan.gr. Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook