Μέσα ο Γουνδουλάκης, ερωτηματικό ο Γκνιάτιτς εν όψει ΑΕΛ

Στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για το ματς με τη Λάρισα τίθεται ο Φανούρης Γουνδουλάκης που τελικά καταφέρνει να ξεπεράσει το πρόβλημα με τον τραυματισμό του.

Στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για το ματς με τη Λάρισα τίθεται ο Φανούρης Γουνδουλάκης που τελικά καταφέρνει να ξεπεράσει το πρόβλημα με τον τραυματισμό του.

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να βρεθεί στην αποστολή ο Γκνιάτιτς που παρόλα αυτά στην προπόνηση που έγινε την Παρασκευή ανέβασε ρυθμούς.

Η αποστολή για το ματς με τη Λάρισα θ’ ανακοινωθεί μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.

Η επίσημη ενημέρωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

«Η νίκη επί του Παναθηναϊκού ανήκει ήδη στο παρελθόν για την ομάδας μας, καθώς οι υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα είναι άμεσες. Την Κυριακή (8/1/17, 17:15) ο Πλατανιάς υποδέχεται την Λάρισα και ήδη η σκέψη του κ. Παράσχου και των παικτών είναι στραμμένη αποκλειστικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός της ομάδας μας είναι πολλά, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα και Καρυπίδη. Μάλιστα οι δύο πρώτοι, υποβάλλονται στις απαραίτητες εξετάσεις και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ο Γκνιάτιτς ανέβασε ρυθμούς στο σημερινό πρόγραμμα, ενώ κανονικά προπονήθηκε και επιστρέφει ο Γουνδουλάκης.

Οσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή».

πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook