Αμανατίδης: “Εχουμε συμφωνήσει με 18 παίκτες”

Ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά μίλησε για τις κινήσεις που γίνονται στην Χανιώτικη ομάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Πλατανιάς, Βασίλης Αμανατίδης, φιλοξενήθηκε στην “ΕΡΑΣΠΟΡ”, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις κινήσεις που γίνονται στην ομάδα, αλλά και σε γενικότερα θέματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα είπε:

“Εμείς στον Πλατανιά θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ελκυστική ομάδα. Με τη συμπαράσταση και τη βοήθεια του κ.Μαθιουλάκη που είναι υγιής παράγοντας του ποδοσφαίρου, όσον αφορά στα πιστεύω του και στη σκέψη του για αυτό, θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και επίπεδο.

Η ενίσχυση και οι μεταγραφές έχουν ήδη δρομολογηθεί. Εχουμε συμφωνήσει με 18 παίκτες και σύντομα θα ανακοινωθούν. Στόχος είναι να επανέλθουμε στην μεγάλη κατηγορία εφόσον παίξουμε στη football league και δεν γίνει κάτι άλλο τις επόμενες ημέρες”.

“Πιστεύω ότι το θέμα της αναδιάρθρωσης είναι ακόμα σε εξέλιξη. Νομίζω ότι αν γίνει είναι μια ευκαιρία για το ποδόσφαιρο. Οι ΠΑΕ δεν έχουν plan b, από την στιγμή που επίσημα δεν υπάρχει άλλη τηλεοπτική στέγη.

Τα όσα έχει προτείνει ο υπουργός είναι μια ευκαιρία να διορθωθεί το ποδόσφαιρο. Το ποσό που δίνεται, για τις μικρομεσαίες ομάδες είναι μεγάλη ευκαιρία και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το αποδέχονται. Ισως κάτι άλλο να κρύβεται πίσω από αυτό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook