Δύο νεκρές σε τροχαίο

Ενώ τραυματίστηκαν τέσσερα ακόμη ατόμα, μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος.

Τραγική είναι η εξέλιξη στο τροχαίο που σημειώθηκε χθες το βράδυ, περίπου στις 22.10, στο δρόμο Ηρακλείου – Μεσσαράς, στο 4ο χλμ, στο ύψος του εργοστασίου Γιαννούλη.

Υπό συνθήκες που δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα το θάνατο, τελικά, δύο γυναικών, ηλικίας 71 και 68 ετών και τον τραυματισμό τεσσάρων ακόμη ατόμων, μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος. Ο θάνατος για τη μία γυναίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού ήταν ακαριαίος, ενώ η δεύτερη γυναίκα που καθόταν επίσης από τη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου, πίσω ακριβώς από τη φίλη της, επήλθε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο.

Ελαφρά τραυματισμένος είναι ο ανηψιός της μία εκ των νεκρών γυναικών, ένας 36χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ τραυματισμένα είναι και τα παιδιά του 36χρονου: μια 11χρονη που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ με κάταγμα στο ισχίο, ένας 8χρονος καθώς και ένα βρέφος που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα στο στηθαίο. Το αυτοκίνητο με τα έξι άτομα επέστρεφε από τη Μεσαρά όπου οι έξι είχαν μεταβεί για οικογενειακούς λόγους.

Πηγή: cretalive.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook