Κριτσωτάκης: “Το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας”

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μιχάλης Κριτσωτάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για πολιτική και αθλητισμό.

Λίγες ώρες  πριν τις εκλογές της Κυριακής ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μιχάλης Κριτσωτάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” με τον Μανώλη Θέμελη για πολιτική και αθλητισμό.

  • Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αθλητισμό στο Ηράκλειο

“Ο αθλητισμός είναι και πολιτισμός. Πάντα ήταν στα άμεσα ενδιαφέροντα μου και εργάστηκα σκληρά και στην προηγούμενη βουλή για να προλάβω αρνητικά πράγματα που έρχονταν για την πόλη μας. Με ενδιαφέρει η ανάπτυξη του μαζικού και λαϊκού αθλητισμού με ποιότητα και προς αυτήν την κατεύθυνση θα δουλέψω αν εκλεγώ”.

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο

” Το ποδόσφαιρο είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας. Είναι η εικόνα της χώρας μας. Δεν θα πρέπει να κοιτάμε την βιτρίνα αλλά να δούμε τι προβλήματα έχει πραγματικά που είναι πολλά και δαιδαλώδη. Το στοίχημα έχει κάνει πολύ κακό και στόχος μας είναι να έχουμε ένα καθαρό πρωτάθλημα για να γυρίσει ο υγιής φίλαθλος στα γήπεδα”.

Για τον Εργοτέλη

“Δεν το κρύβω οτι είναι η αγάπη μου. Θα παλέψει να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ αν και όπως είπε και ο κ. Παπουτσάκης δεν έχει κριθεί ακόμα αν θα παίζει στην Φούτμπολ Λιγκ του χρόνου οριστικά. Ο Εργοτέλης πρεσβεύει ένα ήθος στο ελληνικό ποδόσφαισρο και πολεμήθηκε γιατί δεν ήταν με το κατεστημένο. Έγιναν λάθη βέβαια φέτος. Έχει δουλέψει στις ακαδημίες και είδα φέτος πολλά ματς από τις ομάδες Κ17 και Κ20 του συλλόγου. Έχει μέλλον, την δική του φιλοσοφία και είναι μία ομάδα ενναλλακτική”.

Για τον ΟΦΗ

“Παρακολουθώ την πορεία του και ελπίζω να βρει τον δρόμο του στο διοικητικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει. Το πρωτάθλημα μας εχει πάρα πολλά προβλήματα και πέρυσι τα έβαλε με το κατεστημένο και βγήκε νικητής. Έδωσε με σθένος την μάχη τουκαι έχει δυναμική”.

Για το δικό του “στοίχημα” στην νέα βουλή αν εκλεγεί

” Θα ασχοληθούμε σκληρά και με όρεξη για δουλειά για όλα τα θέματα που αφορούν την Κρήτη αλλά και τον αθλητισμό της φυσικά. Το μέλλον των παιδιών μας απασχολεί όλους.  Το μνημόνιο δυστυχώς μας δυσκολεύει προς το παρόν τα σχεδια όμως θα παλέψουμε να τα καταφέρουμε. Η κρίση είναι δεδομένη αλλά δεν θα μας λυγίσει.

Το Ηράκλειο δεν έχει επαρκείς χώρους άθλησης. Το κολυμβητήριο μας είναι απαρχαιωμένο. Έχουμε χίλια προβλήματα πέρα από την βιτρίνα και σε ερασιτεχνικό επιπεδο σε όλα τα αθλήματα. Θα πρέπει ο πολίτης του Ηρακλείου να αξιοποιήσει τις υπάρχουσες υποδομές που άργησαν να του δοθούν.

Θέλουμε μαζικό και λαϊκό αθλητισμό στην Κρήτη και η ψήφος στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α να ξέρουν οι συμπολίτες μας είναι ψήφος ευθύνης. Δείξαμε μια σταθερότητα στην πορεία και στις αρχές μας όλο το προηγούμενο διάστημα “.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook