Ένα 4χρονο αγγελούδι από το Ηράκλειο, ζητά τη στήριξη όλης της κοινωνίας

Τη στήριξη όλης της κοινωνίας του Ηρακλείου, ζητά ένα 4χρονο αγγελούδι και η οικογένεια του, καθώς η επείγουσα χειρουργική επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθεί κοστίζει περίπου 300.000 ευρώ!

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου, σε μια προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, πραγματοποιεί την Κυριακή 2 Ιουνίου, τραπέζι αγάπης με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων, μιας και η οικογένεια δε διαθέτει το μεγάλο ποσό που απαιτείται για την επέμβαση και τη νοσηλεία του παιδιού.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να το πράξουν αγοράζοντας μια από τις προσκλήσεις, αξίας 10 ευρώ, προκειμένου να συμπαρασταθουν στο Γολγοθά της οικογένειας.
Ο μικρός Ηρακλειώτης, ο οποίος έχει ήδη υποβληθεί σε ένα επιτυχημένο χειρουργείο στη Γαλλία, πρέπει να κάνει άλλη μία λεπτή νευροχειρουργική επέμβαση εκεί, με την ελπίδα ότι αυτή θα οδηγήσει και στο τέλος της περιπέτειας υγείας του.

Ο πρόεδρος του ΕΚΗ κ. Σωκράτης Βαρδάκης, μιλώντας στο CretePlus.gr τόνισε ότι η οικογένεια αυτή πρέπει να στηριχθεί, μιας και η μητέρα του παιδιού είναι άνεργη, ενώ το μεροκάματο του πατέρα λιγοστό.

“Θέλουμε να πούμε στους Ηρακλειώτες συμπολίτες μας, ότι καλό θα είναι να ενσκήψουν σε αυτό το πρόβλημα και να αγοράσουν προσκλήσεις, που θα περιλαμβάνουν πλήρες μενου, με στόχο να βοηθήσυμε όλοι την οικογένεια και κυρίως το μικρό παιδί”, τονίζει ο κ. Βαρδάκης

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση αυτη που θα λάβει χώρα στο κέντρο “Κουρήτες” γίνεται με την αρωγή του Σωματείου μαγείρων – ζαχαροπλαστών, του συνδέσμου ξενοδοχοϋπαλλήλων, του συνδικάτου Οικοδόμων και του συνδικάτου επισιτισμού – τουρισμού.

πηγή: creteplus.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook