Κτύπησαν τον Συναδινάκη στο Ρέθυμνο

Ένα δυσάρεστο γεγονός είχαμε δυστυχώς τη περασμένη αγωνιστική στο Ρεθυμνιώτικο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας, όπου το σφύριξε Ηρακλειώτικη τριάδα.

Το ματς ήταν ανάμεσα στις ομάδες πρώτης και δεύτερης θέσης. Αναγέννηση ΜΠΣΡ και Φλόγα Ρουστίκων. Άρα; Ντέρμπι, για αυτό και η ΕΠΣ Ρεθύμνου, ζήτησε διαιτητές μας, προφανώς και θα προέβλεπαν ότι με δικούς τους, θα υπήρχαν δυσκολίες. Έτσι η δικιά μας Ένωση και η Επιτροπή, όρισαν και πήγαν οι Συναδινάκης, Μπεκιράκης και η Φανουράκη.

Το ντέρμπι αμαυρώθηκε από το ξυλοδαρμό στο 29ο λεπτό του διαιτητή Κώστα Συναδινάκη, από ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης. Όπως μάθαμε, αρχικά τον χτύπησε στο πρόσωπο, ο ρέφερι έπεσε στο έδαφος και στη συνέχεια τον κλοτσούσε σε όλο το σώμα. Μάθαμε επίσης, ότι τόσο μέλη της Ένωσης Ρεθύμνου, όσο και του Συνδέσμου τους, προσπάθησαν να πείσουν τον Ηρακλειώτη διαιτητή, να συνεχίσει… κανονικά το παιχνίδι!

Αυτά είναι!

Κάτι βέβαια που δε κατάφεραν και το ματς διακόπηκε οριστικά στο λεπτό εκείνο. Ο ΣΔΠΗ έχει αποστείλει σχετικό έγγραφο προς τον εισαγγελέα Ρεθύμνου, όπως και στις διοικήσεις των Ενώσεων Ρεθύμνου και Ηρακλείου. Έχουμε τώρα ορισμένα ερωτήματα και θα τα καταθέσουμε, έτσι για βοήθεια και με θετικό σκοπό, όπως πάντα. Τι θα κάνει ο εισαγγελέας; Τι θα κάνουν στο Ρέθυμνο τα θεσμικά όργανα; Τι θα κάνουμε εμείς εδώ ως Ηράκλειο;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook