Ρόκας: “Yπάρχει μια αβεβαιότητα”

Την κατάσταση που επικρατεί στον Πανιώνιο, σε αγωνιστικό αλλά κυρίως, σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, περιέγραψε ο Στάθης Ρόκας.

Aναλυτικά όσα είπε στον NOVΑΣπορ fm

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Νέας Σμύρνης είπε, μεταξύ άλλων: «Είναι ψυχολογικό το θέμα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι γίνεται. Πρέπει να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Υπάρχει αβεβαιότητα στην ομάδα… Είναι δύσκολα τα πράγματα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πρέπει να κερδίσουμε και να ξεμπλοκάρουμε. Όλα αυτά που γίνονται παίζουν ρόλο. Πρέπει να τα ξεπεράσουμε και όταν μπαίνουμε στο γήπεδο να προσπαθούμε. Όταν χάνεις στην έδρα σου από τέτοιες ομάδες, σαν τον ΟΦΗ, είναι ό,τι χειρότερο! Αλλά και τα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήταν στα μέτρα μας και μπορούσαμε να τα πάρουμε».

Σημείωσε, δε: «Όταν η ομάδα δέχεται γκολ υπάρχει εκνευρισμός. Σαν να τα… χάνουμε. Είναι το μόνο μειονέκτημα που έχω δει. Τα υπόλοιπα, είναι συγκυριακά. Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο».

Τέλος, δήλωσε: «Στόχος του πανιωνίου δεν είναι να μένει στην κατηγορία. Πάντα είχε βλέψεις για πιο ψηλά. Έχει οπισθοχωρήσει λίγο, αλλά δεν σκεφτόμαστε έτσι. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, να ηρεμήσουμε, να πέσουνε οι τόνοι…».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook