Ο Γιώργος Θεοδωρίδης στον Athletic Radio 104,2

O Γιώργος Θεοδωρίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Εργοτέλη, το πέρασμα του από τους “κιτρινόμαυρους”, την κλήση του στην Εθνική ομάδα και πολλά ακόμα…

Αναλυτικά όσα είπε στον Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή “Στο γήπεδο του Athletic” με τον Γιώργο Κορτσιδάκη.

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα…

«Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι ποδοσφαιρικά πιο ώριμος από ποτέ αλλά και ότι δεν το περίμενα. Αισθάνομαι όμως μια δικαίωση αλλά και μια τεράστια περηφάνια που κλήθηκα στην εθνική ομάδα. Και με αφορμή αυτήν την συζήτηση, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κύριο Σάντος για την τιμή που μου έκανε».

Για το αν πιστεύει πως και άλλοι παίκτες που παίζουν στην περιφέρεια μπορούν να αγωνιστούν στην Εθνική Ελλάδος…

«Υπάρχουν τα φόντα αλλά και οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να υπάρχουν καλοί Έλληνες παίκτες σε ομάδες της επαρχίας.”

Για την παρουσία του στον Παναιτωλικό…

«Αγωνιστικά, είχα όρεξη να ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο στην Βʼ Εθνική και αυτό είναι το μυστικό για έναν ποδοσφαιριστή. Συν τοις άλλοις, με αγκάλιασαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού και με βοήθησαν σημαντικά».

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη…

«Ίσως κάναμε και το χειρότερο παιχνίδι μας. Έχουμε συνηθίσει να κρατάμε την μπάλα και να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας. Όμως, δεν βοήθησε και ο διαιτητής που έδινε φάουλ με τα οποία διέκοπτε συνέχεια το παιχνίδι με αποτέλεσμα να χάνεται ο ρυθμός των δύο ομάδων. Δεν νομίζω ότι πιάσαμε καλή απόδοση όμως το να παίρνεις ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Εργοτέλη είναι ένα σημαντικό παιχνίδι».

Για το αν το αποτέλεσμαμε τους “κιτρινόμαυρους” αφήνει ικανοποιημένους τους Αγρινιώτες…

«Σίγουρα, μας άφησε ευχαριστημένους η ισοπαλία. Ο Παναιτωλικός ήταν 35 χρόνια στην Βʼ Εθνική και αυτό το αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Προσπαθούμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι και στόχος μας παραμένει η εύκολη παραμονή».

Για την αγωνιστική φιλοσοφία του Παναιτωλικού…

«Προσπαθούμε να παίξουμε επιθετικά και έχουμε αυτήν την φιλοσοφία. Δεν κλεινόμαστε πίσω, ούτε έχουμε ως πρώτη ανάγκη το να μην δεχτούμε γκολ».

Για τον Εργοτέλη…

«Ο Εργοτέλης είναι πολύ δυνατός στο κέντρο και πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία».

Για το πέρασμα του από τον Εργοτέλη…

«Στον Εργοτέλη έχω αφήσει μόνο φίλους. Είναι κάποια γεγονότα και κάποιες εντάσεις που υπάρχουν με τους προπονητές που τότε δεν είχαν πάρει έκταση. Είχα μιλήσει με τον κύριο Καραγεωργίου και είχαμε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και όταν υπάρχουν εντάσεις, είναι προς όφελος της ομάδας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook