Χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ με ΟΦΗ ο ΠΑΟ;

Οι “πράσινοι” κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας έως και δυο αγωνιστικές πράγμα που σημαίνει πως ακόμα και με μία να τιμωρηθούν θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ χωρίς την συμπαράσταση του κόσμου του.

Ο αναπληρωτής Εισαγγελέας της ΕΠΟ, Εμμανουήλ Αντωνακάκης, άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια που σημειώθηκαν ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας και την αστυνομία αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στην δίωξη του, ο κύριος Αντωνακάκης κάνει λόγο για ρίψη αντικειμένων από την πλευρά των οπαδών του Παναθηναϊκού καθώς και για χρήση δακρυγόνων από την πλευρά της αστυνομίας. Πλέον η ΠΑΕ θα κληθεί να απολογηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League και, βάσει κανονισμών, απειλείται με τιμωρία της έδρας έως και δυο αγωνιστικές καθώς και με υψηλό χρηματικό πρόστιμο.

Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι των “πρασίνων” είναι αυτό την 11η αγωνιστική στο οποίο ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ και απομένει να δούμε αν τελικά το “τριφύλι” θα έχει την συμπαράσταση των οπαδών του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook