Moίρασε πρόστιμα η διοίκηση του ΠΑΣ

Χρηματικά πρόστιμα σε τρεις ποδοσφαιριστές για παραπτώματα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, πως επιβλήθηκαν χρηματικά πρόστιμα στους ποδοσφαιριστές Τόμας Ντε Βινσέντι, Ιμπραίμα Μπακαγιόκο και Έκτορ Λουίς Κουέβας για παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν.

Αναλυτικά τα χρηματικά πρόστιμα που επιβλήθηκαν:

Ντε Βινσέντι Τόμας: 16 Οκτωβρίου 2011, κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ σε εντολές του προπονητή ο ποδοσφαιριστής δυσανασχέτησε και κατόπιν εισήγησης του προπονητή του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Μπακαγιόκο Ιμπραίμα: 16 Οκτωβρίου 2011, α) για καθυστερημένη άφιξη στην συγκέντρωση της ομάδας για την αναχώρηση για το ξενοδοχείο, β) δεν υπάκουσε σε εντολή προπονητή για την μη χρήση κινητών τηλεφώνων πριν τον αγώνα, για τους παραπάνω λόγους του επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ.

Κουέβας Έκτορ: 03 Νοεμβρίου 2011, α) για δηλώσεις που έκανε χωρίς την άδεια της διοίκησης και βάση του εσωτερικού κανονισμού, ο οποίος τις απαγορεύει, β) αναφερόμενος σε οικονομικά θέματα έθιξε το κύρος της ομάδος, για τους παραπάνω λόγους του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 500 ευρώ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, μετά το ρεπό της Δευτέρας (7/11), οι ποδοσφαιριστές του Στεφάν Ντεμόλ επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης (8/11).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης και αρκετό τρέξιμο, με τον Ντάσιο να γυμνάζεται ατομικά, αλλά σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμούς. Ο αρχηγός του «Άγιαξ» της Ηπείρου είχε υποστεί βαρύ διάστρεμμα στο φιλικό με την Παναχαϊκή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook