Ερωτηματικό oι δύο τελευταίες Γ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΚ

Μέσα σε όλη αυτή την διοικητική αβεβαιότητα που επικρατεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ, προέκυψε ένα περίεργο θέμα με πολλά ερωτηματικά σχετικά με τις δύο τελευταίες Γενικές συνελεύσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο “ΕΘΝΟΣΠΟΡ”, αρκετά ερωτηματικά προκύπτουν από τις δύο τελευταίες Γενικές Συνελεύσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ στις 17/12/10 και 1/7/11, τα οποία ενδεχομένως να κρύβουν μέσα τους ”μπελάδες” για την κιτρινόμαυρη εταιρεία.

Πρόκειται για δύο σημαντικές ΓΣ καθώς μεταξύ των όσων συζητήθηκαν και των όσων αποφάσεων πάρθηκαν, αφορούσαν και ισάριθμες αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου!

Εξαφανισμένα στοιχεία από το Εθνικό Τυπογραφείο του Κράτους

Η έρευνα η οποία δημοσιοποιεί το ΕΘΝΟΣΠΟΡ, αναφέρει πως στον πίνακα δημοσιεύσεων του Εθνικού Τυπογραφείου του Κράτους δεν υπάρχει ”ίχνος” στοιχείου σχετικά με τη ΓΣ της 1ης Ιουλίου 2011 αλλά κυρίως της 17ης Δεκεμβρίου 2010.

Για να γνωρίζεται την διαδικασία και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, με την ολοκλήρωση μιας Γενικής Συνέλευσης η ΠΑΕ στέλνει τα πρακτικά στην ΕΕΑ η οποία αφού τα εγκρίνει τα μεταβιβάζει με τη σειρά της στο Υπουργείο Ανάπτυξης κι από κει η αρμόδια υπηρεσία τα προωθεί στο Εθνικό Τυπογραφείο του Κράτους και τα δημοσιεύσει στο ΦΕΚ.

Και αν για την ΓΣ της 1/7 μπορούμε να υποθέσουμε πως τα πρακτικά ”κόλλησαν” στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού,…λόγω φόρτου εργασίας από τα στημένα (το έχει υποστηρίξει o Μάκης Κασνακίδης αναφερόμενος στη μεταβίβαση των μετοχών του Παππά στους Supporters) τι να σκεφθεί άραγε κανείς για τα έγγραφα της ΓΣ πριν από 11 μήνες;

Ακολουθεί απόσπασμα από το δημοσίευμα στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ:

“Το άκρως ανησυχητικό της υπόθεσης για τα πρακτικά της  Γενικής Συνέλευσης του Δεκεμβρίου του 2010 είναι ότι δεν εμφανίζονται ούτε καν στα ”εισερχόμενα έγγραφα” του Εθνικού Τυπογραφείου του Κράτους, για να σκεφθεί κανείς ότι έχουν ”κολλήσει στα γρανάζια” της γραφειοκρατίας! Μήπως δεν ”έφυγαν” ποτέ, λοιπόν, από την ΕΕΑ λόγω κάποιου αξεπέραστου προβλήματος που εντόπισαν τα μέλη της επιτροπής;

Χαρακτηριστικά η τελευταία τροποποίηση στο καταστατικό της ΠΑΕ ΑΕΚ που εμφανίζεται στη λίστα με ημερομηνία δημοσίευσης την 18η Φεβρουαρίου 2011, αφορά στην αναδιάρθρωση μελών του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση της 3ης Δεκεμβρίου 2010, δηλαδή 14 ημέρες πριν από την…επίμαχη Γενική Συνέλευση στην οποία εγκρίθηκε  η αύξηση του ΜΚ της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά 15 εκατ ευρώ!

Αν κάνει ”κλικ” ένας απλός επισκέπτης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ στην ενότητα ”Γενικές Συνελεύσεις”, θα δει ότι στη ΓΣ της 17ης Δεκεμβρίου 2010 έχει, πράγματι, εγκριθεί η αύξηση του ΜΚ κατά 15 εκατ ευρώ με την έκδοση 2.604.167 μετοχών. Από ‘κει και πέρα βέβαιο…νεότερο ουδέν, όπως φυσικά και για την αύξηση των 2.450.880 ευρώ στην ΓΣ της 1ης Ιουλίου 2011.

Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι δεν εισέρρευσαν στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ από τους μετόχους τα αντίστοιχα κεφάλαια (15εκατ + 2.450.880 = 17.450.880).

Από την άλλη όμως τα γεγονότα δείχνουν ότι τα πρακτικά των δυο Γενικών Συνέλευσεων έχουν ”κολλήσει” μήνες τώρα, κατά πάσα πιθανότητα, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Εκτός κι αν ”έφυγαν” κι από κει και χάθηκαν στον δρόμο!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook