Eτοιμάζει αλλαγές ο Μπόλονι-δεν ανησυχεί η διοίκηση

Έτοιμος να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι (20/11) του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα εμφανίζεται ο Λάζλο Μπόλονι

Έτσι και αλλιώς, ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει τις επιστροφές των διεθνών, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν θα αγωνιστούν ο Γκαρσία ή ο Αθανασιάδης.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες μέρες ο 58χρονος προπονητής παρουσιάζεται διαφορετικός σε όλους τους τομείς. Πάντως, ο Ζήσης Βρύζας και ο Παντελής Κωνσταντινίδης βρίσκονται κοντά του και θα προσπαθήσουν να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα.

Οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος είναι αποφασισμένοι να μιλήσουν αρκετά με τον προπονητή και να τον βοηθήσουν –ακόμη περισσότερο- για να βρει τι φταίει και να δώσει λύσεις μέσα στην ομάδα.

«Καμία ανησυχία»

Πολλές υποθέσεις πάνε πίσω στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη δικονομική αλλαγή που πλέον δεν επιτρέπει στους Πρωτοδίκες να βγάζουν προσωρινές διαταγές. Την ίδια ώρα, στη διοίκηση λένε: «Δεν υπάρχει ανησυχία. Απλώς πρέπει να περιμένουμε μία δικαστική απόφαση… Τι να κάνουμε;».

Τα ζητήματα που καθυστερούν

1) Την παρουσίαση της νέας διοίκησης.
2) Αποφάσεις που αφορούν τη λειτουργία της.
3) Πιθανές αλλαγές – προσθήκες σε στελέχη.
4) Τη δημόσια τοποθέτηση του Ζαγοράκη που πρέπει να κάνει απολογισμό και να αναλύσει τους στόχους της περιόδου.
5) Τη δημόσια τοποθέτηση Βρύζα – Κωνσταντινίδη για την ομάδα και τους στόχους της.
6) Τις πληρωμές των παικτών.
Λένε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι η απόφαση θα προκύψει μέσα στην εβδομάδα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook