Xειρουργήθηκε ο Παπάζογλου

Ο νεαρός αμυντικός των «ερυθρολεύκων» υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στο δεξί γόνατο και η αποθεραπεία του αναμένεται να κρατήσει 3-4 εβδομάδες. Η επίσημη ενημέρωση: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Τάσος Παπάζογλου υποβλήθηκε σήμερα, στο θεραπευτήριο Metropolitan, σε αρθροσκοπική αποκατάσταση της ρήξης έσω μηνίσκου που είχε υποστεί στο δεξί γόνατο. Στην επέμβαση που έγινε από τον […]

Ο νεαρός αμυντικός των «ερυθρολεύκων» υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στο δεξί γόνατο και η αποθεραπεία του αναμένεται να κρατήσει 3-4 εβδομάδες.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Τάσος Παπάζογλου υποβλήθηκε σήμερα, στο θεραπευτήριο Metropolitan, σε αρθροσκοπική αποκατάσταση της ρήξης έσω μηνίσκου που είχε υποστεί στο δεξί γόνατο.

Στην επέμβαση που έγινε από τον γιατρό της ομάδας μας Χρήστο Θέο, πραγματοποιήθηκε μερική έσω μηνισκεκτομή στο γόνατο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πάρει σήμερα το απόγευμα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Το διάστημα της απουσίας του Παπάζογλου από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας υπολογίζεται σε τρείς με τέσσερις εβδομάδες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook