Με προβλήματα στο φιλικό με Ρουμανία η Εθνική

Nόκ-άουτ ο Χαλκιάς, προβλήματα με τους Καραγκούνη-Τοροσίδη

Τρία προβλήματα υπάρχουν στην Εθνική εν όψει του αυριανού (21:30) φιλικού με τη Ρουμανία στην Αυστρία. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Βασίλης Τοροσίδης έχουν ίωση και έμειναν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η «γαλανόλευκη» αποστολή, ενώ ο Κώστας Χαλκιάς έχει γαστρεντερίτιδα και δεν θα ταξιδέψει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Έτσι, ο Φερνάντο Σάντος θα έχει δύο επιλογές για την εστία: τον Αλέξανδρο Τζόρβα και τον Στέφανο Καπίνο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν Καραγκούνης και Τοροσίδης θα βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής για το αυριανό ματς με τους Ρουμάνους.

Η προπόνηση ξεκίνησε στις 10:30 και είχε διάρκεια πενήντα λεπτών. Στην αρχή οι διεθνείς έκαναν ζέσταμα, μετά χωρίστηκαν σε γκρουπάκια παίζοντας «κορόιδο» και στο τέλος έγινε διπλό στο μισό γήπεδο. Ο κ. Σάντος δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του για το αυριανό παιχνίδι, όπως μας έχει συνηθίσει.

Πάντως, πρόθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι να δοκιμάσει κάποια νέα πρόσωπα (όπως ο Γιαννούλης και ο Μαλεζάς) και να δει αν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ομάδας. Η εκτίμηση είναι ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού εν όψει του σαββατιάτικου ντέρμπι, όμως εκείνο που προέχει είναι η Εθνική και η προετοιμασία για το Euro 2012.

Η αποστολή αναχωρεί στις 16:00 από την Αθήνα για το Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας και από εκεί θα πάει οδικώς στο Αλταχ της Αυστρίας, όπου αύριο θα διεξαχθεί το φιλικό με τη Ρουμανία.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook