Ο Νασούτι μπλεγμένος στα στημένα

Μπλεγμένος για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου φαίνεται να είναι και ο Κριστιάν Νασούτι μετά το όνομα του Σεμπάστιαν Σάχα.

O δεύτερος από τους τρείς ξένους παίχτες της ΑΕΚ, που φαίνεται να είχανε μέσω τρίτων κάποια συνομιλία με τον Αχιλλέα Μπέο φαίνεται να είναι ο Κριστιάν Νασούτι (Πρώτος ήταν ο Σεμπάστιαν Σάχα που μάλιστα το είχε αποκαλύψει στην εκπομπή του ο Κυριάκος Θωμαίδης). Φαίνεται ότι κάποιο στενό πρόσωπο του Κριστιάν Νασούτι είχε και αυτός συνομιλία με τον Αχιλλέα Μπέο για το περίφημο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου που έληξε 4-0 υπερ της ομάδας του Βόλου(Θυμίζουμε και δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου παραμονές του αγώνα ότι η ομάδα του θα κερδίσει σίγουρα την ΑΕΚ(!) ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το παιχνίδι το συγκεκριμένο ο Κριστιάν Νασούτι πολύ σπάνια έμπαινε σε αποστολή, πόσο μάλλον στην ενδεκάδα της ΑΕΚ. Δέχτηκε μια “καραντίνα” από τον τότε προπονητή της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ. Που μετά από κάποιες μέρες, πέσανε “ψίλη” στα αυτιά του και έμαθε κάτι για τον “δανεικό” παίχτη του(Αφού ο παίχτης ήταν δανεικός από την Ριβερ Πλείτ). Τώρα όσον αφορά το αν έμαθε κάτι για τον Σεμπάστιαν Σάχα, ο Μανόλο Χιμένεθ; Δεν γνωρίζουμε αλλά σίγουρα η διοίκηση της ΑΕΚ θα το έμαθε, αφού έλησαν κακήν κακώς το συμβόλαιο του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή(Όταν ο ίδιος έλεγε ότι μπορεί να μείνει στην ΑΕΚ και με λιγότερα χρήματα…). Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε και τον τρίτο ξένο παίχτη που είχε παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου συνομιλία με τον Αχιλλέα Μπέο είτε ο ίδιος, είτε κάποιο στενό του πρόσωπο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook