Nίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού με 2-1

Ο Λεονάρντο οδήγησε την ΑΕΚ σε μια ακόμη νίκη.

Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας (έχοντας δύο ματς περισσότερα) ανέβηκε η ΑΕΚ, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Λεβαδειακού, κερδίζοντας με 2-1 στο ΟΑΚΑ σε εξ αναβολής αγώνα της Σούπερ Λιγκ για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το φιλμ του αγώνα…

8′ Καλή στιγμή για την ΑΕΚ, όταν ο Λεονάρντο μπήκε στην περιοχή του Λεβαδειακού από αριστερά, έκανε και το διαγώνιο σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη.

16′ Ωραία ατομική ενέργεια του Χοσέ Κάρλος και σουτ από τον άξονα, λίγο έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού, ο Κυριακίδης έπεσε και έδιωξε.

41′ ΠΕΝΑΛΤΙ: Ο διαιτητής έδειξε ότι ο Κόρμπος ανέτρεψε τον Χοσέ Κάρλος εντός περιοχής και έδωσε πέναλτι, το οποίο αμφισβητούν έντονα οι φιλοξενούμενοι, ενώ η αλήθεια είναι ότι και από το τηλεοπτικό ριπλέι δεν φαίνεται να έχει γίνει κάποιο φάουλ.

42′ ΓΚΟΛ 1-0:
Ο Λεονάρντο εκτέλεσε το πέναλτι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ.

51′ ΓΚΟΛ 2-0: Κάθετη μπαλιά του Λυμπερόπουλου για τον Λεονάρντο, αυτός «έσπασε» το οφ-σάιντ των αμυντικών του Λεβαδειακού και έκανε το 2-0 για την ΑΕΚ.
62′ Ο Καράμπελας έκανε μια ωραία ενέργεια έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού, έδωσε τη μπάλα στον Λυμπερόπουλο, αυτός έκανε το σουτ, ο Κυριακίδης έπεσε και έδιωξε.

89′ ΑΠΟΒΟΛΗ: Δεύτερη κίτρινη και αποβολή του Ρίκκα (ΑΕΚ) για τράβηγμα τις φανέλας αντιπάλόυ.

93′ ΓΚΟΛ 2-1: Ο Μανωλάς δεν κοντρόλαρε σωστά τη μπάλα, ο Βασιλείου την έκλεψε, μπήκε στην περιοχή της ΑΕΚ και ωραίο πλασέ μείωσε σε 2-1 για τον Λεβαδειακό.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Μάκος, Καράμπελας, Βάργκας, Λυμπερόπουλος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Τόμας, Βιάνα, Μαχαίρας, Μελισσάς, Βασιλείου, Γκρμπιτς, Λισγάρας, Σάντσεζ, Κουτσόπουλος, Κόρμπος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook