Noτιάς: “Eίναι δυνατόν να δώσουμε την ΑΕΚ σε Τούρκους”

Την κατηγορηματική αντίδραση του Νίκου Νοτιά, προκάλεσαν οι επαφές με τη Sabanci, τις οποίες ουσιαστικά επιβεβαίωσε

Μιλώντας στο www.sport-fm-gr, που τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο, το πρωί της Τετάρτης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς, εμφανίστηκε κατηγορηματικός, σε ό, τι αφορά στο τουρκικό ενδιαφέρον για την ΑΕΚ και τις συζητήσεις που έγιναν από τον Σταύρο Αδαμίδη

Αναδημοσιεύουμε τις δηλώσεις του Χιώτη επιχειρηματία από το site του sport-fm.gr:

«Η αλήθεια είναι πως έψαξα να βρω συμπαίκτη στη Νέα Υόρκη, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο», μας είπε ειλικρινά προβληματισμένος και συνέχισε: «Eκεί η νοοτροπία είναι διαφορετική. Δεν ξέρουν τι είναι η ΑΕΚ. Κοιτούν τα νούμερα. Με 4.000 εισιτήρια δεν πάμε πουθενά. Δεν βλέπει προοπτική ο άλλος για να μπει».

Στη λογική απορία «και τώρα τι γίνεται;», ο Χιώτης εφοπλιστής ήταν ακόμα πιο βαθιά και ειλικρινά προβληματισμένος: «Θα δούμε στη Γενική Συνέλευση». Οντας γενικότερα χαμηλών τόνων και… αλλεργικός με τη δημοσιότητα ο Νοτιάς ήθελε να χαμηλώσει τους τόνους και να μην τοποθετηθεί για όσα ακούγονται. «Ξέρεις ότι ακούγονται και γράφονται πολλά που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», μας επεσήμανε.

Η μοναδική φορά που «φουρτούνιασε» ήταν όταν η κουβέντα πήγε στη Sabanci. «Δεν ήμουν ενήμερος για τις συζητήσεις, ήταν κάτι που έκανε ο Σταύρος (σ.σ. Αδαμίδης) και θα τα συζητήσουμε στη Γ.Σ.». «Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι με τους Τούρκους», τον ρωτήσαμε. Μας κοίταξε λοξά δαγκώνοντας τα χείλη του και είπε με νόημα; «Δε χρειάζεται ούτε να το ρωτάς αυτό. Είναι δυνατόν να δώσουμε την ΑΕΚ σε Τούρκους;».

Λίγο πριν αποχωρήσει, με ταξί, για το ξενοδοχείο του, ο Νίκος Νοτιάς μας ξεκαθάρισε πως δεν είχε κανονίσει να μιλήσει με κάποιον από τους πρώην συμπαίκτες του. Σχετικά με την δραστηριοποίηση των παλαιμάχων για σχηματισμό νέας διοίκησης, μας είπε: «Ο Θωμάς (σ.σ. Μαύρος) είναι ο Θωμάς. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει. Με τον Μανωλά η αλήθεια είναι πως έχω να μιλήσω από την εποχή που ήταν στην ΑΕΚ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook