Kλίμα ενθουσιασμού στον ΠΑΟΚ

Οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν έκρυβαν την χαρά τους για την σπουδαία νίκη στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” που έφερε την πρόκριση στους “32” του Europa League

Το σφύριγμα της λήξης του Ολλανδού διαιτητή Μπας Νάιχαους βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή μέσα στο Λονδίνο επί της Τότεναμ με 2-1 αν και με δέκα παίκτες από το 38ο λεπτό με τους παίκτες της ομάδας να πανηγυρίζουν έξαλλα τόσο την σπουδαία νίκη όσο και την πρόκριση για δεύτερη σερί χρονιά στους “32” του Europa League. Η χαρά και ο ενθουσιασμός των παικτών αποτυπώνονταν στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα.

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του ΠΑΟΚ, Κλάους Αθανασιάδης, τόνισε: “Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάναμε, γιατί μετά την αποβολή, το ματς έγινε ακόμα πιο δύσκολο”.

Από την πλευρά του ο Μίσοσλαβ Σνάουτσνερ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA: “Για εμάς είναι μια μεγάλη και ιστορική νίκη. Είναι εξαιρετικό για τους φιλάθλους μας, τους παίκτες και όλους στον σύλλογο. Αυτή η νίκη σημαίνει ότι είμαστε στην επόμενη φάση και αυτός ήταν ο στόχος μας πριν από τον αγώνα, οπότε όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι. Για κάθε παίκτη είναι μια μεγάλη νίκη και όλοι οι παίκτες θα το θυμόμαστε για μεγάλο διάστημα. Αμυνθήκαμε πολύ καλά και δεν είναι εύκολο να παίζεις για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Τότεναμ μας πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και ήμασταν πολύ τυχεροί και ικανοποιημένοι. Τώρα θα περιμένουμε την κλήρωση, αλλά δεν μας προβληματίζει με ποιον θα παίξουμε. Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε και υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέχρι τον τελικό. Θέλουμε να κερδίσουμε κόντρα στην Ρούμπιν, καθώς δεν έχουμε χάσει μέχρι στιγμής στο γήπεδο μας στο Europa League και θέλουμε να τελειώσουμε στην κορυφή του ομίλου”.

Ο Κοστίν Λαζάρ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για εμάς καθώς δεν περιμέναμε να τα καταφέρουμε εδώ και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Θέλουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην Ρούμπιν Καζάν για να τερματίσουμε στην κορυφή του ομίλου, γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε κερδίσει την Τότεναμ, κάτι που είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ σαν ομάδα αλλά και για τους Έλληνες φιλάθλους. Οι φίλαθλοι μας είναι παντού και πάντα είναι πολλοί. Είναι σημαντικοί για εμάς γιατί μας δίνουν αυτοπεποίθηση και χωρίς αυτούς δεν πιστεύω πως θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα τόσο καλό αποτέλεσμα”.

Τέλος, ο Κολομβιανός μέσος του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Αρίας δήλωσε για την νίκη-πρόκριση κόντρα στην Τότεναμ: “Είμαι χαρούμενος για την νίκη, οι φίλαθλοι μας θα είναι χαρούμενοι με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Το να σκοράρεις δυο γκολ είναι πολύ σημαντικό και είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Πλέον, αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι το πόσο μακριά θα καταφέρουμε να φτάσουμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook