Την Κυριακή απαντάει ο Αναστασιάδης

Μέχρι την Κυριακή το βράδυ (4/12) θα έχει απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΣ ο Άγγελος Αναστασιάδης όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Το θέμα του προπονητή ”καίει” τους ανθρώπους του ΠΑΣ, οι οποίοι μετά το ναυάγιο με τον Μάκη Χάβο απευθύνθηκαν στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο ίδιος ο 58χρονος τεχνικός μιλώντας στο passports.gr  επιβεβαίωσε την επαφή με τον με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Χριστοβασίλη, υπογραμμίζοντας ότι μέχρι το βράδυ της Κυριακής (4/12) θα έχει απαντήσει.

Συναντηθήκαμε με τον κύριο Χριστοβασίλη για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ. Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα. Το θέμα δεν είναι οικονομικό και το μοναδικό αγκάθι που υπάρχει αφορά ένα οικογενειακό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω με τη μητέρα μου.

Θα το σκεφτώ με τα μέλη της οικογένειάς μου και θα αποφασίσω. Υποσχέθηκα στον πρόεδρο του ΠΑΣ ότι μέχρι την Κυριακή το βράδυ θα έχω δώσει την απάντησή μου είτε θετική είτε αρνητική”, δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ενώ σε ερώτηση για το γεγονός ότι είναι επιθυμητός από τον κόσμο της ομάδας, τόνισε “Θέλω να ξέρει ο κόσμος του ΠΑΣ ότι αποτελεί και δική μου επιθυμία να συνεργαστώ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μακάρι να πραγματοποιηθεί αυτή η συνεργασία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook