ΑΕΚ-Κέρκυρα 1-0

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι από την πλευρά της ΑΕΚ και μόνο, ο δικέφαλος νίκησε με 1-0 την Κέρκυρα και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρούνε τις κινήσεις τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μετά τα πρώτα 5 λεπτά, στο γήπεδο υπήρχε μόνο μια ομάδα και αυτή ήταν η ΑΕΚ.

Ο δικέφαλος πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ξεκίνησε σφυροκόπημα ευκαιριών από το 6′ έως και το 40′. Πολλές ευκαιρίες, αρκετές από αυτές κλασικές, ένα δοκάρι με τον Μπέλεκ και ωραίο ποδόσφαιρο, κάτι που ανάγκασε το γήπεδο ολόκληρο (και όχι τους οργανωμένους μόνο) να συμμετέχουν στα συνθήματα αλλά και να δείχνουν μετά από καιρό κερκίδα ΑΕΚ.

Από την μεριά της η Κέρκυρα, δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία, πλην ενός σουτ του Αγρίτη που κατέληξε στην αγκαλιά του Αραμπατζή. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν τεράστια, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα.

Τα πρώτα 45 τελείωσαν με ένα φάουλ της ΑΕΚ ακριβώς στην γραμμή και το κέντρο της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Λεονάρντο έκανε κακή εκτέλεση.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την Κέρκυρα να περιμένει την Ένωση χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει και να απειλήσει. Δυστυχώς για το θέαμα και τον κόσμο, ο διαιτητής της αναμέτρησης θέλησε να γίνει πρωταγωνιστής και με αρκετές λάθος αποφάσεις προκάλεσε την οργή του κόσμου.

Τα λεπτά περνούσαν η ΑΕΚ πίεζε, ο διαιτητής της αναμέτρησης προκαλούσε συνέχεια με τις λάθος αποφάσεις του, με το κερασάκι να έρχεται στο 67′ όταν δεν έδωσε πεντακάθαρο χέρι μέσα στην περιοχή της Κέρκυρας.

Το γήπεδο ξεσηκώθηκε, η ΑΕΚ πείσμωσε, συνέχισε να αναζητάει το γκολ και στο 75ο λεπτό ο Στιβ Μπέλεκ λύτρωσε ένα ολόκληρο στάδιο, γράφοντας το 1-0. Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με την ΑΕΚ να σφυροκοπάει την άμυνα της Κέρκυρας και με έναν Γκαλίνοβιτς να κάνει το παιχνίδι της καριέρας του.

Πηγή: sport24

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook