ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 2-2

Ο ΠΑΟΚ πήγε με… φόρα από την νίκη επί της Τότεναμ στα Γιάννενα, όμως ο ΠΑΣ του στέρησε το «τρίποντο» (2-2) με πρωταγωνιστή τον Μπακαγιόκο!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δαιμονισμένο ρυθμό και από τις δυο ομάδες, ενώ η κερκίδα ήταν “φωτιά” με τον κόσμο να φωνάζει όλη την ώρα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στα πρώτα λεπτά και έκλεισαν τον ΠΑΟΚ στα καρέ του. Έτσι στο 6ο λεπτό ο Μπακαγιόκο μετά από σύγχυση μέσα στη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0 με προβολή.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε δέκα λεπτά αργότερα και ενώ ο ΠΑΣ συνέχιζε να πιέζει προς την εστία του Κρέσιτς με τον γνωστό-άγνωστο Στέφανο Αθανασιάδη. Ο Σαλπιγγίδης έκανε ένα γέμισμα προς την περιοχή και μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Κλάους που με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Φωνές…

 

Ο ΠΑΣ έφτασε στο 2-1 στο 20ο λεπτό με τον Μπεσέρα, μετά από πάσα του Πάντου, όμως ο διαιτητής το ακύρωσε καθώς είδε φάουλ του Αργεντινού με το δεξί χέρι πάνω στον Έτο.

Στο 30ο λεπτό ο ΠΑΣ έφτασε ακόμα μία φορά στο 2-1, όταν ο Μπεσέρα πέρασε εντυπωσιακά στον Βάντερσον που έκανε τη σέντρα, όμως ο Μπακαγιόκο έκανε άσχημο πλασέ και έστειλε τη μπάλα άουτ.

Όπως στο ξεκίνημα…

Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως ξεκίνησε το παιχνίδι. Με τον ΠΑΣ δηλαδή στην επίθεση να χάνει καλές ευκαιρίες και τον ΠΑΟΚ να έχει πρόβλημα στα άκρα της άμυνας. Ο Μπεσέρα στο 48′ βρήκε τον Μπακαγιόκο στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως το σουτ του δεύτερου πέρασε ψηλά άουτ.

Τελικά ο Ιβοριανός άσος με την… τρίτη πέτυχε το δεύτερο του τέρμα στο παιχνίδι. Ο Πάντος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Φωτάκη να μην μπορεί να διώξει. Η μπάλα στρώθηκε στον Μπακαγιόκο που με ωραίο σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Η Ανάσταση του Λαζάρ

Ο ΠΑΟΚ πήρε ανάσα στο 73ο λεπτό όταν ο Λαζάρ εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Δικέφαλος του Βορρά μετά από χέρι του Τζημόπουλου σε εκτέλεσε κόρνερ του Ρομπέρ, και έφερε το σκορ στο 2-2.

Λίγα λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι καθώς ο Βίλα έκανε δυνατό σουτ, όμως η μπάλα βρήκε στο χέρι του Έτο που προσπάθησε να το μαζέψει. Ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι καθώς ο Βραζιλιάνος δεν είχε πρόθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook