Πρώτη η ΑΕΚ αλλά την “καίει” το οικονομικό

Η ΑΕΚ συνέχισε το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας όμως το οικονομικό την “καίει” ακόμα.

Παρά το γεγονός ότι μια μέρα πριν το ματς οι τρεις αρχηγοί άκουσαν τον Νίκο Νοτιά να τους λέει και πάλι …γενικότητες για το θέμα των πληρωμών (τους υποσχέθηκε ότι μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα εισπράξουν ένα μικρό μέρος των δεδουλευμένων τους) οι ίδιοι προτίμησαν να μη βιαστούν να πάρουν αποφάσεις και μετά το παιχνίδι με τους Φαίακες να καθίσουν όλοι μαζί για να πάρουν μια κοινή απόφαση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν, αυτή η συζήτηση αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα, με πιθανότερη ημέρα την Τρίτη, αφού τη Δευτέρα θα απολαύσουν το ρεπό που τους έδωσε ο Κωστένογλου. Το ότι οι περισσότεροι παίκτες είναι προβληματισμένοι και απογοητευμένοι από το γεγονός ότι ακούν συνέχεια υποσχέσεις, οι οποίες δε γίνονται πράξεις, δεν αποτελεί κάτι κρυφό.

Μέχρι στιγμής αρκούνται στο να δηλώνουν προβληματισμένοι από τις καθυστερήσεις στις πληρωμές, αλλά όσο περνάει ο καιρός χωρίς να βλέπουν “φως”, είναι απολύτως λογικό να επιθυμούν να βρεθεί μια λύση. Αυτό που μένει είναι να δούμε αν στα επόμενα 24ωρα πάρουν κάποια ομαδική, συντονισμένη απόφαση, ή αν θα δώσουν επιπλέον χρόνο στους μετόχους, μέχρι να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook