Οικονομική αυτονομία μέχρι τον Φεβρουάριο στον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γόντικας ενημέρωσε το Δ.Σ της ΠΑΕ οτι ο Παναθηναϊκός έχει οικονομική αυτονομία μέχρι τον Φεβρουάριο.

Το έλλειμμα μειώθηκε κατά 40% και το άνοιγμα στα ταμεία έπεσε στα περίπου 14 εκατ. ευρώ. Συνεπώς η ΠΑΕ μπορεί να πορευθεί χωρίς να γίνει εισροή χρημάτων έως το Φεβρουάριο.

«Μετά θα δούμε τι θα κάνουμε, είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε άκρη. Από εκεί και πέρα θα στείλουμε επιστολή στους μετόχους για να βοηθήσουν», είπε ο Γόντικας.  Στο συμβούλιο τέθηκε και ζήτημα για παράταση της προθεσμίας της ΑΜΚ καθώς και για μείωση της τιμής της μετοχής.

Συγκεκριμένα η Μαίρη Λομβάρδου, εκπρόσωπος του Α. Βγενόπουλου,  ζήτησε η τιμή της μετοχής να πέσει στα 0,33 λεπτά καθώς με την τιμή της στα 1,12 ευρώ, όπως υποστήριξε κανείς επενδυτής δε θα ενδιαφερθεί. Για να γίνει ωστόσο αυτό θα πρέπει να συγκληθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Στο ΔΣ έγινε συζήτηση και για τα μετεγγραφικά ενόψει και της περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Γόντικας ενημέρωσε πως οι «πράσινοι» δε μπορούν να προχωρήσουν σε προσθήκες ποδοσφαιριστών αν δε φύγουν κάποιοι από το ρόστερ έτσι ώστε να υπάρξει χρηματική διευκόλυνση.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει δώσει ήδη λίστα με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει για τη συνέχεια της σεζόν και τόνισε πως θα γίνει προσπάθεια να πουληθεί ή να παραχωρηθεί δανεικός κάποιος από αυτούς τον Ιανουάριο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook