Γλιτώνει το “νυστέρι” ο Γκαρσία

Ο Νάτσο Γκαρσία γλιτώνει τη χειρουργική επέμβαση.

Ο Βολιβιανός μέσος δέχθηκε το καλοκαίρι μεγάλη μείωση (από 450.000 ευρώ στις 270.000 ευρώ) στο συμβόλαιό του για να παραμείνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», «πρόλαβε» όμως να τραυματιστεί ήδη δυο φορές.

Η φλεγμονή, μάλιστα, που έχει σχηματιστεί στο πίσω μέρους του αστραγάλου του δεξιού του ποδιού έδειχνε ότι τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο χειρουργείο και στη συνέχεια εκτός αγωνιστικής δράσης για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών.

Ο γιατρός του Αρη Βαγγέλης Πανταζής ήταν αυτός που του πρότεινε να δοκιμάσει την αντιμετώπιση του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί με μια θεραπεία με ενέσεις και στη συνέχεια -αν η συγκεκριμένη αγωγή δεν φέρει αποτέλεσμα- να στραφεί στη λύση της χειρουργικής επέμβασης. Ο Γκαρσία το δέχτηκε και ακολούθησε εδώ και δυο εβδομάδες περίπου τη συγκεκριμένη θεραπεία. Ο Βολιβιανός μέσος υποβλήθηκε χθες σε νέες εξετάσεις από τον γιατρό του Αρη και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

«Η φλεγμονή στον αστράγαλό σου έχει υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και, αν συνεχιστεί αυτό, νομίζω ότι δεν έχεις κανέναν λόγο να υποβληθείς σε χειρουργική επέμβαση και θα μπορέσεις να επιστρέψεις νωρίτερα στην αγωνιστική δράση» ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Πανταζή, τα οποία και άλλαξαν τελείως την ψυχολογία του Γκαρσία.

Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, είχε και τετ α τετ με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο οποίος φαίνεται ότι τον υπολογίζει. Ο Πολωνός τεχνικός, μάλιστα, έχει πληροφορηθεί για την αξία του Γκαρσία -τον οποίο δεν έχει δει να αγωνίζεται από τότε που ανέλαβε τον Αρη- και γνωρίζει ότι ο υγιής Βολιβιανός μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή της ομάδας του και να του δώσει λύσεις εν όψει των δύσκολων αγωνιστικών υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook