Λεφτά από Δευτέρα στην ΑΕΚ

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ενημερώθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ πως θα λάβουν χρήματα.

Οπως τους ειπώθηκε από διοικητικά στελέχη, θα προκύψουν από τα έσοδα του ματς με τον ΠΑΣ, κάποια χρήματα που θα στείλει ο Νοτιάς (150.000 ευρώ και άλλα τόσα τον Γενάρη) και άλλους πόρους που κυνηγά ο Αδαμίδης.

Βέβαια, ερώτημα παραμένει σε ποιο ύψος θα είναι αυτό το ποσό και ποιες ανάγκες των παικτών θα καλύψει, ώστε να πέσουν οι τόνοι και να μην υπάρξουν «εκρήξεις».

Δείπνο για Κωστένογλου

Την καλή δουλειά του Νίκου Κωστένογλου τίμησαν δεόντως οι «Supporters», που αποφάσισαν να τιμήσουν χθες τον τεχνικό της ΑΕΚ με δείπνο που του παρέθεσαν σε γνωστό εστιατόριο. Παρόντα πολλά από τα μέλη της νέας διοίκησης, αλλά και κάποιοι «Supporters» που είχαν την ευκαιρία για μια ευχάριστη βραδιά με τον προπονητή της ομάδας.

Αισιοδοξία από Μπουγαΐδη

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης είναι -όπως και ο Χέλγκασον- εναλλακτικές επιλογές του Κωστένογλου για το κέντρο της άμυνας. «Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Ολες οι ομάδες είναι του ίδιου βελληνεκούς. Η ΑΕΚ έχει ένα ρόστερ με ικανούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να αντεπεξέλθουν στο πρωτάθλημα. Μέσα στην καθημερινότητα είναι οι τραυματισμοί. Η ΑΕΚ όμως είναι ΑΕΚ. Αυτό που γνωρίζω είναι η δουλειά κάθε παίκτη να τα δίνει όλα όποτε του ζητηθεί» είπε ο 18χρονος αμυντικός στη Nova.

Πολλοί απόντες

Γεμάτο είναι το ιατρικό δελτίο στην ΑΕΚ. Οι Δέλλας, Βάργκας, Λαγός και Λεονάρντο ακολούθησαν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, οι Λυμπερόπουλος και Καφές έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Γκουντγιόνσεν συνέχισε ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Βάργκας: «Τρέχω, για να είμαι έτοιμος»

Η απουσία του Φαμπιάν Βάργκας είναι τεράστιας σημασίας για την ΑΕΚ, αλλά ο Κολομβιανός δείχνει πως σύντομα θα είναι ξανά έτοιμος. «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πώς θα είμαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμος να παίξω με την ομάδα. Να βοηθήσω τα παιδιά και τον προπονητή σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή» έλεγε ο Βάργκας στο περιβάλλον του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook