Kατσαβάκης: “Ρίσκο η επιλογή της Δόξας”

Ο νέος τεχνικός της Δράμας δεν θέλησε να επιρρίψει ευθύνες στον προηγούμενο προπονητή και υποστήριξε πως η ομάδα μπορεί να εξελιχθεί σε μια από τις πιο υγιείς στην Ελλάδα

Ο Μάκης Κατσαβάκης είναι ο νέος προπονητής της Δόξας Δράμας με τον Έλληνα τεχνικό να παραδέχεται πως πήρε μεγάλο ρίσκο αλλά να υπογραμμίζει πως θα παλέψει μαζί με τους παίκτες του για την παραμονή προαναγγέλλοντας και ενισχύσεις τον Ιανουάριο.

Σε δηλώσεις του στον NOVASPORTS FM 94.6, ο Κατσαβάκης μίλησε για
– Το αν έχει ρίσκο η επιλογή του: “Σίγουρα και έχει μεγάλο ρίσκο αλλά το βλέπουμε διαφορετικά το θέμα. Η ομάδα έχει το περιθώριο να γίνει από τις πιο υγιείς στην Ελλάδα, έχει μέλλον. Χτίστηκε δύσκολα, είναι κάτι που το ξέρουμε. Στα επόμενα παιχνίδια θα κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα και στις επόμενες αγωνιστικές θα βάλουμε Έλληνες νεαρούς παίκτες. Δεν είναι η πραγματική εικόνα της ομάδας. Δεν έχει ευθύνη ο προηγούμενος προπονητής. Θέλω να γίνουμε πιο δυνατοί στο πρέσινγκ και φυσικά περιμένουμε ενίσχυση τον Ιανουάριο. Και η έδρα αποτελεί πρόβλημα αλλά δεν θα σταθούμε σε αυτό. Θα παλέψουμε σκληρά. Θα κοιτάξουμε στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας που διαθέτει παιδιά με πλούσιο ταλέντο”.
– Τι συμβόλαιο υπέγραψε: “Τα συμβόλαια είναι σχετικά. Θέλω να καταλάβει ο πρόεδρος ότι μπαίνω σε ρίσκο αλλά και το κάνω γιατί θέλω να χτίσω μια ομάδα. Έχουμε υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν με ανανέωση για άλλα δυο χρόνια. Μου έκανε εντύπωση ότι η ομάδα δεν χρωστάει πουθενά. Στο μέλλον πολλές ομάδες θα κλατάρουν, και δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στα υψηλά συμβόλαια”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook