Γεωργιάδης: “Σωστή επιλογή ο ΠΑΟΚ”

Ο Γιώργος Γεωργιάδης σε ηλικία 15 ετών έλεγε πως αν έρθει πρόταση από τον ΠΑΟΚ θα την αρνιόταν καθώς είχε φύγει πικραμένος από την ομάδα αλλά λίγο αργότερα, όπως είπε, ακολούθησε το ένστικτό του εντάχθηκε στο ρόστερ και πλέον υποστηρίζει πως δεν το έχει μετανιώσει καθόλου. Ακολουθούν αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Γεωργιάδης στο περιοδικό […]

Ο Γιώργος Γεωργιάδης σε ηλικία 15 ετών έλεγε πως αν έρθει πρόταση από τον ΠΑΟΚ θα την αρνιόταν καθώς είχε φύγει πικραμένος από την ομάδα αλλά λίγο αργότερα, όπως είπε, ακολούθησε το ένστικτό του εντάχθηκε στο ρόστερ και πλέον υποστηρίζει πως δεν το έχει μετανιώσει καθόλου.

Ακολουθούν αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Γεωργιάδης στο περιοδικό “PAOK Magazine”
– Γιώργο, θεωρείς πώς η απόδοσή σου στον πρόσφατο αγώνα με την Τότεναμ αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι η προσαρμογή σου στον ΠΑΟΚ προχωράει καλά;
“Είναι σίγουρο πως όσο περνάει ο καιρός δένω με την ομάδα. Είμαι τέσσερις, πέντε μήνες εδώ και έχω αρχίσει πλέον να… βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου. Μαθαίνω το παιχνίδι τους, αυτοί το δικό μου και αυτό είναι λογικό να συμβαίνει. Η αλήθεια είναι πως όταν πηγαίνεις σε μια νέα ομάδα, στην αρχή δεν παίρνεις πολλές πρωτοβουλίες. Χρειάζεται χρόνος”.
-Αισθάνεσαι δικαιωμένος με την απόφασή σου να προτιμήσεις τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι;
“Η αλήθεια είναι ότι μικρός είχα φύγει πικραμένος από τον ΠΑΟΚ. Έλεγα πως αν έρθει πρόταση από τον ΠΑΟΚ θα την αρνηθώ. Ήμουν όμως 15 ετών. Όταν έφτασα σε καλή επαγγελματική ηλικία προτίμησα να ακούσω το ένστικτο μου. Στην απόφαση μου έπαιξε ρόλο και ο Ζήσης Βρύζας. Είχαμε ιδιαίτερη συνομιλία, μου είπε πράγματα που ήθελε να ακούσει ένας παίκτης. Δεν το έχω μετανιώσει, αν και ερχόμουν σε μια ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να καθιερωθώ. Μου αρέσει όμως ο ανταγωνισμός γιατί σε βοηθάει να γίνεσαι ολοένα και καλύτερος”.
-Η στιγμή που θα σου μείνει αξέχαστη μέσα στο 2011;
“Πιστεύω ότι είναι η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Είναι ό,τι καλύτερο ήρθε μέσα από δουλειά πολλών χρόνων. Το χρειαζόμουν πολύ αυτό. Ήταν η καλύτερη στιγμή και από κοντά βάζω την πρόκριση επί της Τότεναμ. Προηγείται όμως η μεταγραφή γιατί αν δεν την έκανα δεν θα ζούσα την εμπειρία με την πρόκριση επί της Τότεναμ”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook