Ο Λεβαδειακός πήρε την ισοπαλία στην Ξάνθη (1-1)

Αναδείχθηκε ισόπαλος με σκόρ 1-1 στα Πηγάδια

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε και έφτασε πολύ κοντά στο να φύγει… στεγνός από τα Πηγάδια αλλά τελικά έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας και το 1-1 απέναντι στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Η Ξάνθη μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 6′ έφτασε κοντά στο γκολ με σουτ του Πόι, αλλά ο Κυριακίδης έδιωξε σε κόρνερ. Ξανά ο Πόι στο 13′ πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Βλαχοδήμος αστόχησε από καλή θέση.

Στο 30′ η Ξάνθη κατάφερε να πετύχει το γκολ που ήθελε από νωρίς, με την κεφαλιά του Μαρκόφσκι, όμως αυτό ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.

Οι παίκτες του Παράσχου ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Κοιλιάρα να δίνει ωραία την πάσα στον Βασιλείου και αυτόν να πλασάρει ιδανικά τον Βιβιανί.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και βγήκαν στην επίθεση για να ισοφαρίσουν και έπειτα από το «όχι» του Κυριακίδη στον Σουάνη στο 80′, ήρθε η ισοφάριση στο 83′ με τον Μαρσελίνιο που επέστρεψε στη δράση και που είχε περάσει  ως αλλαγή  στον αγωνιστικό χώρο, έκανε εκπληκτική ενέργεια από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον Μαρκόφσκι, που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας.

Στη συνέχεια η Ξάνθη πίεση και προσπάθησε να πάρει τη νίκη με τον Λεβαδειακό να προσπαθεί να κρατήσει τον πολύτιμο βαθμό.

Ο Εντιμάρ έδωσε ωραία πάσα στον Μαρσελίνιο στο 90′ και αυτός έκανε το σουτ από πλάγια, με τον Κυριακίδη να διώχνει σε κόρνερ, ενώ το σουτ-άουτ του Βραζιλιάνου και το κακό πλασέ του Σουάνη στο τρίτο και στο τέταρτο λεπτό, αντίστοιχα, των καθυστερήσεων ήταν η αιτία να μείνει μέχρι τέλους το 1-1 .

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Βλαχοδήμος, Βασιλακάκης (71′ Νταρμπιόν), Μαρκόφσκι, Πόι (63′ Σουάνης), Ντάνι, Μάνταλος (53′ Μαρσελίνιο).

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Λισγάρας, Μελισσάς, Ζησόπουλος (90’+3′ Μαχαίρας), Κόρμπος, Φαβάλι, Κουτσόπουλος (42′ Ζουρούδης), Κοιλιάρας (77′ Σάντσεζ), Βασιλείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook