Η ΑΕΚ παρέμεινε πρώτη με το 2-1 επί του ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ

Η «Ένωση» προηγήθηκε στο 15′ με γκολ του Χοσέ Κάρλος, έκανε το 2-0 με αυτογκόλ του Πάντου στο 52′, όμως οι Γιαννιώτες μείωσαν στο 73′ με τον Ηλία Κώτσιο και έχασαν  μεγάλη ευκαιρία  με τον Τάσο Κυριάκο στο 84′ να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας. Στο 10ο λεπτό, η Ενωση έφτασε μια ανάσα από το […]

Η «Ένωση» προηγήθηκε στο 15′ με γκολ του Χοσέ Κάρλος, έκανε το 2-0 με αυτογκόλ του Πάντου στο 52′, όμως οι Γιαννιώτες μείωσαν στο 73′ με τον Ηλία Κώτσιο και έχασαν  μεγάλη ευκαιρία  με τον Τάσο Κυριάκο στο 84′ να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 10ο λεπτό, η Ενωση έφτασε μια ανάσα από το γκολ, όταν από εντυπωσιακή ενέργεια του Καράμπελα, ο Σιαλμάς έχασε τη μπάλα, ύστερα από επέμβαση του Κώτσιου, αυτή στρώθηκε εκ νέου στον Καράμπελα, που στόχευσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 15ο λεπτό, όταν ο Γεωργέας βρήκε τον Κλωναρίδη, που τροφοδότησε τον Χοσέ Κάρλος και ο τελευταίος άνοιξε το σκορ.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης έβγαλε στο 22ο λεπτό τον Πατσατζόγλου (που δεν έδειξε ευχαριστημένος από την επιλογή του νέου προπονητή του) και έβγαλε τον Ανδράλα.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Μπακαγιόκο σούταρε δυνατά αλλά ο Αραμπατζής με διπλή προσπάθεια να έδιωξε τον κίνδυνο.

Στο 52ο λεπτό, ο Κάρλος σήκωσε την μπάλα προς την περιοχή του ΠΑΣ, ο Φεγκρούς βγήκε να την μαζέψει, όμως ο Πάντος έκανε την κεφαλιά με στόχο το… ανυπεράσπιστο τέρμα της ομάδας του κάνοντας με αυτογκόλ το 2-0 για την ΑΕΚ.

Ο Αναστασιάδης έβαλε τον Κυριάκο αντί του Ζαϊρί και ο Κωστένογλου έβαλε τον Ρίκκα αντί του Κλωναρίδη και τον Τσίτα αντί Σιαλμά.

Έτσι, στο 73′, όπου μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου, και κεφαλιά του… Μάκου, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Αραμπατζή και ο Κώτσιος που είχε προωθηθεί πήρε το ριμπάουντ και από κοντινή απόσταση μείωσε σε 2-1 ξαναβάζοντας στο παιχνίδι τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο 84′ λίγο έλειψε να έχουμε την ισοφάριση, όταν ο Κυριάκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Αραμπατζή σε εκπληκτική επέμβαση σε κόρνερ, κρατώντας το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητές: Γιάχος (Χίου) / Μποζατζίδης (Μακ/νίας) Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

4ος Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακ/νίας)

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Αραζμπατζής, Κοντοές, Κάλα, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος (Γκερέιρο 77′), Σιαλμάς (Τσίτας 66′), Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Γεωργέας, Κλωναρίδης (Ρίκκα 61′)

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Φεγκρούς, Λιλά, Κώτσιοας, Πάντος, Μπακαγιόκο, Μπεσέρα, Μπουζίντ, Σκούφαλης, Βάντερσον, Ζαϊρί (Κυριάκος 54′), Πατσατζόγλου (Ανδράλας 16′)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook