Τσιώλης:”Προσπαθούμε να βγούμε από την δύσκολη θέση”

Ο Αστέρας Τρίπολης παρέμεινε αήττητος για ένα ακόμα παιχνίδι στην έδρα του κόντρα στον Άρη, γεγονός που ο Σάκης Τσιώλης δείχνει να εκτιμά

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός τόνισε στην συνέντευξη Τύπου πως ρόλο στη μεγάλη νίκη του Αστέρα έπαιξε το γεγονός πως ο ίδιος είχε πολύ καλή εικόνα της ομάδας αφού ήταν προπονητής της.

Για την αναμέτρηση και τη νίκη, τόνισε: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Άρη που με χειροκρότησε στην αρχή. Καταλαβαίνω ότι στο τέλος είχαν πίκρα. Πέρασα 8 καταπληκτικούς μήνες με τον κόσμο και τους ανθρώπους της ομάδας. Η θητεία μου εκεί είχε δύο μέρη. Το πρώτο ήταν πέρυσι με 5 στα 5 και το δεύτερο φέτος. Καλή συνέχεια στον Άρη. Είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει σερί».

Για τη νίκη του Αστέρα: «Μέσα σε ένα μήνα αντιμετωπίσαμε την 4η μεγάλη ομάδα και πήραμε την 3η νίκη. Είμαι και πρέπει να είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Θέλαμε αυτούς τους βαθμούς για να βγούμε από τη δύσκολη θέση».

Για την τακτική του αγώνα: «Όταν προηγείσαι νωρίς κάποια πράγματα γίνονται αυτόματα. Είχαμε καλούς παίκτες στην αντεπίθεση. Αν ήμασταν πιο ήρεμοι στο τελείωμα θα είχαμε πάει καλύτερα».

Για το γεγονός ότι ήξερε τον Άρη: «Έπαιξε ρόλο το ότι ήξερα τον Άρη αλλά είναι πλέον πολύ γνωστά τα πράγματα και το πως παίζουν οι ομάδες».

Για την ποιότητα του αγώνα: «Ήταν νευρικό παιχνίδι και άτεχνο. Είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία. Αγωνιστικά σήμερα δεν είχαν άνεση οι ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».

Για τον Ροζέριο: «Ο Ροζέριο έχει ένα χτύπημα στο μετατάρσιο. Μακάρι να μην είναι κάτι σημαντικό και να μην πληρώσουμε αυτή τη νίκη χάνοντας τον Ρόζα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook