“Aφιερωνουμε τη νικη μας στον Φερειρα”

Στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφιέρωσαν την νίκη επί του Πανιωνίου(3-1) τεχνική ηγεσία, διοίκηση και παίκτες.

Αυτό είπε ο Ζοσέ Γκόμεζ, που έκατσε στον πάγκο του «τριφυλλιού» αντί του «κλινήρη» 65χρονου τεχνικού που νοσηλεύεται στο Υγεία μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Να κυλήσουν όλα ομαλά», ευχήθηκε, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους «πράσινους» για την θέληση που έδειξαν να γυρίσουν το παιχνίδι.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γκόμεζ στην συνέντευξη Τύπου.

– Όσο περνάει ο καιρός, δυσκολεύεται να παίζει χωρίς επιθετικό ο Παναθηναϊκός;

«Αυτό που μπορεί να συμβεί, είναι να έχουν προετοιμαστεί γι’ αυτό οι αντίπαλοι, πάνω στο παιχνίδι μας. Εμείς προχωράμε επιθετικά, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

– Είχατε επικοινωνία με Φερέιρα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού;

«Υπήρχε επικοινωνία…»

– Μιλήσατε μετά το τέλος, πως είδε το ματς εκείνος…

«Ναι, το είδε και μετά μιλήσαμε με sms».

– Ποια στοιχεία του Παναθηναϊκού που έφεραν την ανατροπή;

«Σε έναν αγώνα, η δημιουργία από τη μία ομάδα με κάποια φάουλ που σταματούν την ροή του αγώνα, δημιουργεί πρόβλημα στην άλλη ομάδα, για να παίξει το ποδόσφαιρο της. Στο πρώτο 15λεπτο μπήκαμε άνετα όπως και με Αρη, δεχθήκαμε ένα γκολ και μετά ανεβάσαμε απόδοση. Άλλαξε η ταχύτητα που παίζαμε την μπάλα και οι διάδρομοι που ανοίξαμε περισσότερο στο ματς, βοήθησαν να έρθει η νίκη».

– Προβληματίζεστε που ο Παναθηναϊκός, όπως και με τον Άρη, βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ;

«Θα έλεγα ότι μπήκαμε και στο ματς με τον Άρη και σήμερα(με Πανιώνιο) χωρίς καλή αρχή. Χωρίς καλή εικόνα, για να έχουμε μια προστασία από τα φάουλ. Στην συνέχεια, οι παίκτες έκαναν ένα καλό ματς και κατάφεραν να γυρίσουν της εις βάρος τους κατάσταση. Δείξαμε στο ματς πνεύμα αλληλεγγύης και ενότητας, με πίστη για την νίκη και πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλοι μας, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και παίκτες, θα θέλαμε να αφιερώσουμε την νίκη μας στον Ζεσουάλδο Φερέιρα και να του πούμε να κυλήσουν όλα ομαλά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook