Απόλυτη ικανοποίηση στον Παναθηναϊκό

Για το γεγονός ότι η ομάδα αντέδρασε όταν έμεινε πίσω στο σκορ και κατάφερε να πάρει τελικά την πολύτιμη νίκη στη Νέα Σμύρνη.

Πλέον, το μυαλό όλων έχει στραφεί στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με τον οποίο ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στη Superleague για το τρέχον έτος.

Παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» χθες (11/12) βρέθηκαν πίσω στο σκορ για δεύτερη συνεχόμενη φορά, έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να πάρουν τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν παθιασμένο και ιδιαίτερα σκληροτράχηλο Πανιώνιο. Στον Παναθηναϊκό μόνο ικανοποιημένοι μπορούν να είναι με την αντίδραση της ομάδας μετά την ήττα από τον Άρη και πλέον βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία την επόμενη μέρα του πρωταθλήματος.

Στο «τριφύλλι» ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι που κατάφεραν να πάρουν τρεις βαθμούς παίζοντας με ψυχή, ακόμα και χωρίς τον Ζεσουάλδο Φερέιρα που έζησε με το δικό του τρόπο το ματς από το δωμάτιο του «Υγεία» όπου νοσηλεύεται με τους παίκτες στις δηλώσεις τους να αφιερώνουν τη νίκη στον προπονητή τους και να εύχονται γρήγορη επιστροφή του Πορτογάλου.

Πλέον στο «τριφύλλι» στρέφουν όλη την προσοχή τους στον αγώνα που ακολουθεί το επόμενο Σάββατο (17/12) με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, εκεί που ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει ακόμα μια νίκη για να κλείσει όσο το δυνατό καλύτερα η σεζόν, να έχει επιστρέψει στην ομάδα και ο Φερέιρα και να πάει η ομάδα ήρεμη στη διακοπή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook