Bασιλείου: “Πάμε για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό”

Ο Βασιλείου υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να παίξουν την μπάλα τους κόντρα στην πειραϊκή ομάδα

Μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη, στον Λεβαδειακό στρέφουν την προσοχή τους στον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό με τον Στέλιο Βασιλείου να υποστηρίζει πως η ομάδα της Λιβαδεια΄ς θα αγωνιστεί με στόχο την νίκη. Ο 20χρονος επιθετικός δεν έκρυψε την φιλοδοξία του να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα ενώ εκθείασε την δουλειά του προπονητή του, Γιώργου Παράσχου.

Αναλυτικά σε δηλώσεις του στον NOVASPORTS FM 94.6, ο Βασιλείου μίλησε
Για τον προσωπικό του στόχο: “Πρώτα με ενδιαφέρει να βοηθήσω τον Λεβαδειακό και μετά ότι είναι να γίνει θα γίνει. Όπως κάθε νέος παίκτης έχω όνειρο να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό”.
Για την προσπάθεια που κάνει ο Λεβαδειακός, είπε: “Ξεκινήσαμε αργά το πρωτάθλημα και έχουμε παίξει τώρα πέντε παιχνίδια. Είναι δύσκολο για μας αλλά όλα τα παιδιά, οι περισσότεροι είμαστε έλληνες και αυτό παίζει ρόλο, δίνουμε το εκατό τοις εκατό για να αποδείξουμε ότι η ομάδα μπορεί”.
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη, τόνισε: “Εμείς θα μπούμε να παίξουμε την μπάλα μας, από εκεί και πέρα το τι θα γίνει θα το δούμε. Ξέρουμε ότι παίζουμε με την καλύτερη ομάδα αλλά εμείς θα βγούμε για την νίκη, όπως κάνει κάθε ποδοσφαιριστής”.
Για τον προπονητή του Γιώργο Παράσχο, είπε: “Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και όλοι ξέρουμε τι έχει καταφέρει στην καριέρα του. Είναι καλός άνθρωπος που εμπιστεύεται τα νέα παιδιά. Δουλεύει σκληρά και καθημερινά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook