Καμία πρόταση στα γραφεία τους ΠΑΟΚ για παίκτες

Στον ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζουν πως οι παίκτες πωλούνται χωρίς όμως μέχρι στιγμής καμία ομάδα να έχει εκφράσει εμπράκτως το ενδιαφέρον της

Στον ΠΑΟΚ όλοι κινούνται στην γραμμή του Θοδωρή Ζαγοράκη “όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται” με τους Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια, Κοντρέρας να εμφανίζονται να βρίσκονται στις λίστες αρκετών ομάδων ωστόσο στην ΠΑΕ υπογραμμίζουν πως δεν έχουν καμία επίσημη πρόταση στα χέρια τους για κανέναν από τους τρεις ποδοσφαιριστές. Όπως λένε: “Σε εμάς δεν έχει φτάσει καμία πρόταση. Επισήμως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα. Εξάλλου εμείς τις δημοσιοποιούμε τις προτάσεις που έχουμε”.

Συγκεκριμένα, για τον Χιλιανό στόπερ, Πάμπλο Κοντρέρας, χθεσινά δημοσιεύματα από την Χιλή ανέφεραν πως οι άνθρωποι της Κόλο-Κόλο υποστήριζαν πως ο ποδοσφαιριστής κατά 90% θα επιστρέψει στην πρώην ομάδα του. Για τον Σαλπιγγίδη φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από Ρωσία, Ιταλία και Γερμανία ενώ για τον Βιεϊρίνια, το όνομα του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού βρίσκεται στις λίστες αρκετών ομάδων χωρίς όμως καμία από αυτές να έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του. Τέλος, υπάρχει και ο Ντιέγκο Αρίας, για τον οποίο η Κρουζέιρο εμφανίζεται έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook