Tσάκας: “Aσυνεπής ο Αλ Σαούντ”

Ο πρίγκιπας απογοήτευσε τον εκπρόσωπο του ο οποίος είχε διακρίνει από καιρό πως κάτι δεν πήγαινε καλά

 

Τρεις μήνες κράτησε η ιστορία του Σαουδάραβα πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ ο οποίος ήθελε να επενδύσει στον Παναθηναϊκό με τον Βλάση Τσάκα να ισχυρίζεται τώρα πως ο πρίγκιπας αποδείχτηκε ασυνεπής.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Sportday”, ο Τσάκας τόνισε: “Δυστυχώς, Αλ Σαούντ… πάπαλα. Δεν άντεχα άλλο. Αυτό το παιδί με απογοήτευσε και απογοήτευσε και τον κ. Γιάννη. Εξαντλήθηκε η υπομονή μου, γιατί ήταν ασυνεπής σε αυτά που λέγαμε. Δεν πήγαινε άλλο. Κράτησα όσο μπορούσα την κατάσταση, αλλά τέλος! Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξα τόσο καιρό. Εδώ και δυο μήνες το έψαχνα, γιατί έβλεπα πως με τον Αλ Σαούντ δεν προχωρούσε το θέμα. Δεν λέω ψέματα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ήταν ασυνεπής”.

Για την πρόταση από τον νέο ενδιαφερόμενο, ο Τσάκας δήλωσε: “Η πρόταση από τον νέο πρίγκιπα είναι γεγονός και θα βρίσκεται εδώ μέσα στο Σαββατοκύριακο. Έχει φιλοδοξίες, θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και προτεραιότητα του είναι το γήπεδο. Με αυτόν θα πάμε καλά. Είναι πιο σωστός, ώριμος στις αποφάσεις του, γιατί είναι γύρω στα 40 και δεν κάνει πίσω. Τον περιμένουμε να πάρει τον Παναθηναϊκό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook