Βλέπει «ζεστά» το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια

Η πλευρά του υποψήφιου ιδιοκτήτη διαμήνυσε στη διοίκηση ότι μπορεί να σηκώσει το μπάτζετ για ανέγερση γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Είναι αλήθεια πως μετά από 13 μέρες, όπου ο Γιάννης Βλάχος παρουσιάστηκε στη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ και μετέφερε πρόταση για απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, από άγνωστο μέχρι στιγμής εντολέα, ουσιαστική πρόοδος σε αυτό το θέμα δεν έχει υπάρξει. Για αυτό άλλωστε και στην διοίκηση πιέζουν την πλευρά του υποψήφιου ιδιοκτήτη, καθώς γνωρίζουν ότι ο χρόνος περνάει και τα περιθώρια στενεύουν. Ωστόσο, μάλλον οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί για τις δύο πλευρές, αφού ο υποψήφιος επενδυτής φέρεται να έχει άλλες προτεραιότητες για την ολοκλήρωση του deal.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ», οι εκπρόσωποι του υποψήφιου ιδιοκτήτη εξέτασαν προσεκτικά τα θέμα της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και φέρεται να ενημέρωσαν τη διοίκηση της ΑΕΚ ότι διαθέτουν το μπάτζετ που χρειάζεται για την ανέγερσή του στον ιστορικό χώρο και μάλιστα είναι πολύ «ζεστοί» για να προχωρήσουν εκεί. Βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει πως αύριο μπαίνουν μπουλντόζες, καθώς εκκρεμούν και άλλα βασικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την Πολιτεία, για αυτό άλλωστε, εξετάζονται και άλλες περιοχές. Ωστόσο, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, εφόσον υπάρξει επενδυτής που θα βάλει χρήματα άμεσα για ανέγερση γηπέδου, η Πολιτεία θα πιεστεί και θα πει το ναι.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook