EΠΟ: Ενήμερoι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ!

Η ΕΠΟ επιβεβαίωσε ότι ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ είναι υπό την επιτήρηση της UEFA ξεκαθαρίζοντας ότι τις έχει ενημερώσει σχετικά!

Σε πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της Sportday για τον κίνδυνο τιμωρίας των ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για παραβάσεις των κανονισμών του οικονομικού fair-play, μέσω της UEFA έδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

H EΠΟ στη διευκρίνησή της παραδέχεται ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει στείλει σχετικό έγγραφο και μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι έχει τις τρεις ΠΑΕ για την κλήση τους!
Πρόκειται για μία σοβαρότατη εξέλιξή, αφού βάζει σε κίνδυνο το ευρωπαϊκό μέλλον της ΑΕΚ (και των ΠΑΟ, ΠΑΟΚ φυσικά).

Είναι μία ακόμη απόδειξη όλη αυτή η ιστορία ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, με τις οικονομικές οφειλές και πως ο κίνδυνος να μη λάβει η ομάδα το χαρτί της αδειοδότησης είναι πιο ορατός από ποτέ. Όλα αυτά ενώ μόνο ο Νίκος Νοτιάς βάζει κάποια χρήματα για να καλυφθούν κάποιες μικρές τρύπες και οι υπόλοιποι (μέτοχοι και α-μέτοχοι) σφυρίζουν αδιάφορα, με τον Πέτρο Παππά να έχει εξαφανιστεί παραχωρώντας τις μετοχές του στους Supporters, οι οποίοι δεν είναι σε οικονομική θέση να σώσουν την ΑΕΚ από την καταστροφή.

Επίσης, από την ελληνική ομοσπονδία υποστηρίζουν ότι το Financial Fair Play είναι ένα πρόγραμμα που ανήκει στην αποκλειστική δικαιοδοσία της UEFA και τελεί υπό τον πλήρη έλεγχο της. «Η Ομοσπονδία δεν έχει κανένα δικαίωμα να προβεί σε οποιαδήποτε ανακοίνωση που σχετίζεται με αυτό», προσθέτουν στην ΕΠΟ, σχετικά με το γεγονός ότι δεν προχώρησαν σε επίσημη γνωστοποίηση του θέματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook